Jump to content

Idyll

Gjest
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Idyll

  1. Ser f.eks. http://www.lydbilde.no/ford-focus-2008-2010-kenwood-dmx-7017dabs-2-din-dab-radio.html Tilbyr et oppsett som ikke støtter ryggesensor, det føles litt dumt å måtte slå av noe som er essensielt på bilen. http://www.radionytt.no/r17150.php
  2. Jeg har Sony stereoen som fulgte originalt med bilen. Den er helt lik denne http://img.jamessimpson.co.uk/2010/11/Ford-Focus-MK2.5-Sony-Stereo.jpg Kunne helst tenkt meg å kjøpt en original radio med DAB og en fm/dab overgang for å slippe å bytte antenne.
  3. Jeg kikker endel på å få byttet ut den originale spilleren med en DAB radio. Foreløpig har jeg funnet bare denne https://www.importpris.no/products/spesialspiller-til-ford-med-dab-android-6-0-octa-core-og-touch-skjerm Er det noen som anbefaler en DAB radio til min bil? Behøver ikke å være navigasjon. Mitt ankepunkt med den spilleren jeg ser på, er at jeg finner ingen test av den på verken youtube eller på internett. Noe jeg syns er snodig og da er det litt hardt å spandere 6000 kroner ++ på et stereoanlegg jeg ikke vet om er verdt det.
  4. Idyll

    Møkkabil?

    Er det han fyren uten sosiale antenner vi snakker om? Oppstilt biler ved bensinstasjonen i Tvedestrand?
  5. Fikk oppdatert programvaren hos Bil i Nord da jeg tok servicen.
  6. I Tromsø har jeg muligheten til å velge mellom Biltrend eller Bil i Nord som verksted. Er det noen som har erfaringer med disse verkstedene?
  7. Aner ikke om de er trivelige her i Tromsø. Vet bare at det er blanda erfaringer fra Bil i Nord hos kjenninger, da blir det kanskje heller BilTrend jeg må spørre om litt råd.
  8. Jeg har prøvd å oppdatere anlegget på bilen med driverne herfra: http://ford-mobile-connectivity.com/downloadsUpdates Oppdateringen starter, men stopper med feilmeldingen "Update failed! Please restart!" Jeg tror jeg henter driverne fra feil sted ... Årsaken til at jeg ønsker å oppdatere driverne på anlegget, skyldes at jeg opplever bluetooth biten som noe ustabilt. Noen som har begitt seg utpå noe lignende? Bilen som oppdateres er en Ford Focus 2010 titanium med Sony anlegg, der stemmestyring er inkludert.
  9. Hvilket forsikringsselskap er det du bruker? Nå har jeg i samme slengen hentet en 1,6l 109 hk Focus stasjonsvogn titanium 2010 modell fra Oslo, med en tilhørende lang tur gjennom Sverige. Merket fort at svensker har peiling på vei, men ikke på skilting av vei, samt at varsling av fotoboksen står like ved selve fotoboksen .. Om det blir trimming av bilen, er en annen sak. Den går faktisk rimelig godt i utgangspunktet
  10. Si ifra til forsikringen? "Hei, jeg har trimmet bilen med 14% økning i hestekrefter. Er dette greit?"
  11. Akkurat nå var jeg mest ute etter lovligheten med å chippe. Det er jo helt klart en viss gevinst å få litt mer drag i motoren, siden vi er ett av to land med Belgia som absolutt skal avgiftsbelegge hestekrefter. Ser nå på en Focus MKII 2010 - 2009 modell, som ser veldig bra ut
  12. Jeg sitter og ser på studerer Ford Focus MKIII stasjonsvogn. De aller fleste bilene av denne modellen, selges med 1.6 TDCI motor med 115 hester. Det jeg lurer på, er om det er å anbefale å chippe denne motoren? Ser enkelte nettsteder hevder at du kan få opptil 140 hester etter chipping. http://www.bestchip.no/?gclid=CMmN_JnHurYCFWh2cAodcGsAEg https://www.autopower.no/?Page=Tuning&view=vehicle&type=Car&id=2012 Broom.no (i den grad det er en kilde til pålitelig informasjon) har en sjekkliste iforbindelse med chipping http://www.tv2.no/underholdning/broom/styling-tuning/dette-maa-du-vite-om-trimming-av-bil-2834273.html som virker grei nok. I tillegg hevdes det at det er helt "lovlig" http://www.tv2.no/underholdning/broom/du-kan-chippe-bilen-din-uten-aa-betale-avgift-3156629.html Er det noen som har trimmet sin MKIII?
  13. Pen den der. Ser at du vil gå for en helhetlig svart "look" på bilen, det tror jeg blir bra.
  14. Hmm ... nå er lyset på hele tiden.
  15. Jeg har nyss kjøpt en Focus for 2 uker siden, og nå blinker varsellampa for bremsene. På måten varsellampa lyser, har jeg en følelse av at det kan være følere som er blitt dårlige. Jeg ville tro at varsellampa ville ha lyst konstant hvis det var noe feil med bremsene. Lampa går av og på, alt ettersom jeg trykker på bremsa eller gir litt gass. Bilen har ikke gått 30 000KM ennda ...
  16. Idyll

    Min "nye" Focus

    Spurte forsåvidt om omprogrammering, da sa BayAuto i Kristiansand at det ville komme på 1000 kr. Man kan da lure ...
  17. Idyll

    Min "nye" Focus

    Da var bilen henta. Har på følelsen av at jeg må kjøre bilen litt hardt for å få blåst ut det som har samlet seg mens bilen har vært i pensjonistenes eie. Kjentes litt slapp ut. Bare synd at det er meldt storm her, ellers hadde jeg vært raskt ute og tatt noen ordentlige bilder ... Noen som foressten vet om hva ny nøkkel til en Ford Focus 2004 modell vil koste? Jeg har hørt om priser opptill 1500 kr?
  18. Idyll

    Min "nye" Focus

    Endelig, Fant jeg meg bil. Tror jeg har leita etter bil i snart ett år. I utgangspunktet så jeg på BMW, men gav fra meg ideen ganske nylig (når man ser på pris, forsikring og hva man i utgangspunktet får ..) og begynte å lete på Focuser istedet (familien min har eid Taunus, Granada, Sierra, Orion etc .., den siste Forden nå er en Focus stv Tdci). Denne Fokusen jeg har gått for, er som sagt en 2004 modell som har stått i Mandalen. Den ble solgt av en minstepensjonist der borte. Siden bilen har vært eid av 2 pensjonister, så har bilen mest vært flyttet på (les: 28095 KM på telleren) mens den har vært registrert. Det gøye med bilen er at den har ganske mye utstyr. Jeg er vel litt spent på kombinasjonen av 1.6L motor med 100 HK og automatgir. Dog, jeg vil mangle en nøkkel til bilen, den skal jeg deaktivere så fort jeg får bilen (vet aldri ..), og skaffe en ny til reserve (noen som vet pris?). Jeg kommer nok til å beholde bilen i mest mulig orginalstand. Men har en tanke om å skifte front og baklykter, evt. sette inn noen andre lister her og der. En får se. Frontlykter med angeleyes, syns jeg er kult Får vel dra opp noen bilder når bilen kommer i mitt eie iløpet av morgendagen Bilder:
  19. Når jeg ser slike Escorter, savner jeg SI Sporten jeg hadde for noen år siden. Ikke allverdens hester i den, men djevelsk morsom å kjøre.
  20. Så det gjelder å forhøre seg hos forhandleren. Takk for hjelpen.
  21. Hei. Midt inne i en kjøpsprosess for en 2004 modell Ford Focus 5 dørs kombi. Dog, bilen mangler krok. Hvor mye koster det å få montert avtagbar krok på bilen. evt. vanlig krok. Jeg vet at det må dras nett for lys, men er litt mer usikker på om resten er klart?
×
×
  • Create New...