Jump to content

kinny

Gjest
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Dokka
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Female

kinny's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Jeg føler det samme selv, etter å ha hatt 2 x mondeo. En mk1 og en mk3. Etter dette blir det Toyota, uten tvil! Vi har en Land Cruiser HDJ 80 som jeg bruker de gangene som Forden må stå, pga reperasjoner. (Ofte) Suser gjennom EU hver eneste gang, uten problemer. Blir dessverre ikke noe mer Mondeo på meg ihvertfall! Lykke til videre!
  2. Åh, herregud. Det hørtes ut som et ork delux! Skal ikke ha nye bærearmer, kun en foring bak! Heldigvis! Men ja, vi får se. Jeg setter bort all jobben. Høhø. Fikk tak i servopumpe også, NY fra Polen! Jeg er superglad! 2500,- for ny pumpe.
  3. Jeg er helt enig.. Den ser ****** tøff ut! Men jeg bor midt i skogen, og jeg er ikke interessert i å koste på disse delene i hytt og pine bare for å kjøre fin bil. : Mulig det blir 17" på bilen til sommeren.. Det passer meg bedre. Hehe.
  4. Da har jeg snakket med selger, og det blir ord mot ord dessverre. Men han hadde jo TUVpapirene på senkefjørene, som han sendte over til meg. Rart jeg ikke har fått de før! Så da blir det vel til at jeg tar en 4hjulskontroll, lysjustering og sender den på biltilsynet for å få dette inn i vognkortet. Dohcen: Har sendt deg en PM!
  5. Her er et bilde Kan gi deg ordentlig bilde i morgen! De er med dekk, men dekkene er TOTALT utslitt, så de kan jo egentlig ikke regnes med.. De er litt kantkjørt også, noe jeg skal vise deg på et bilde i morgen.
  6. Har vært i kontakt med han allerede! Han skal antageligvis skaffe meg fjører og servopumpe i løpet av helgen. Senkefjørene kan du selvfølgelig få kjøpt! Er ikke interessert i 19" til mondeo samtidig? Det er ingen som vet om jeg evnt må bytte støtdempere i samme slengen? Er det et håp om at det holder å bytte fjører? Skudd i blinde dette her altså, siden jeg ikke har noe mer informasjon, men.
  7. Litt over 200 000. Husker ikke eksakt nå, men det er ikke lenge siden den rundet det ihvertfall. Men ja, det var litt av en liste. Mistenker selger for å ikke ha tatt akkuratt noe særlig godt vare på den, annet enn å "pimpe" den litt med harry effekter.
  8. Skaviseee.. Jeg kan ramse opp: Bremseklosser foran Bremseskiver foran Parkbrems svak Defekt indre foring øvre tverrgående bærearm bak Slakk ytre stab.stag høyre foran Støtdempere - slakk i innfesting, øvre høyre bak Servo - dårlig virkning Defekt hjullager høyre foran Forevises for trafikkstasjon - pga senking. Sånn. Det var den smørbrødlista! Har sjekket litt på deler, tror jeg skal komme unna med 3000-3500 på alt annet enn servopumpa. Er på jakt etter billig servopumpe nå, så får vi se. Har lite lyst til å betale 4700,- for den hos Ford. Fikk også beskjed om at hvis jeg kom på Ford for å bestille foringen til den bærearmen, så fikk jeg muligens beskjed om at jeg måtte kjøpe hele armen. Løsningen da, var å kjøpe foringen til MK2, for den passet visst. Så det var jo et kjekt tips, så slipper jeg å betale flere 1000 for den bærearmen også.
  9. Jepp, da ser det ut til at idioten har lurt meg grundig. Hyggelig fyr det der! Da får jeg bare finne originale fjærer og heller bruke resten av energien min på å utbedre de andre 9 2èr feilene.
  10. Så da er det ingen mulighet, så lenge det ikke står i vognkort da altså. Skal ringe Ford nå, og høre hva de sier.. Da blir det isåfall byttet tilbake til originale fjærer, for denne bilen er så lav at det er VONDT å kjøre på disse veiene som jeg må bruke hver dag. Takk for svar!
  11. Jeg var på EUkontroll med mondoen min i dag, og fikk beskjed om at jeg måtte inn til biltilsynet for å få godkjent senkefjørene mine. Jeg fikk beskjed av selger (da jeg kjøpte den for 1 års tid siden) at den var "senket fra fabrikk" som han sa. Kan dette være tilfelle? Så bilverkstedet har feil? Eller sitter jeg med skjegget i postkassa nå? Bilen er forøvrig en 2002 modell Mondeo,TDCI GHIA.
  12. Min 2001 mod 2,0L TDCI GHIA.
  13. Jeg har også en servopumpe som lager ulyd, som da må byttes. Fikk beskjed på mekonomen og Bilextra at dette var en del som jeg måtte kjøpe hos Ford. Der koster den ikke mindre enn ca 4700,-. Så, hvis det er fakta at samme delen kan kjøpes for 1700 kr mindre, så er det jo nesten for godt til å være sant!
  14. Heisann! Jeg har en mondeo -01 modell, 2,0TDI. Denne har en merkelig lyd når man svinger, uansett vei. Kom plutselig i går, helt uten forvarsel. Sjekket servo-olje, men der var det olje i massevis. Lyden kommer selv når bilen står stille, og aller helst da. Blir mer eller mindre "borte" når man kjører etter veien i passelig fart. Når man senker farten litt, og svinger, det er da lyden kommer. Kan det være selve pumpa som har gått til h.....? Takker for svar!
  15. Selger min Ford Mondeo -95 modell,(sedan) automat som delebil. 2,0L, 16V motor som har gått ca 255 000. Det renner masse vann av den, muligens toppakning. Nylakkert panser, frontfanger og førerdør. Eksosanlegg bak er nytt, og bremser rundt hele bilen skal være tipp topp. Mye annet nytt på den også! Fargen er grønn metallic. Bilen starter og går, og har ikke hatt noe problemer med den i 1,5 år. Står i Nordre Land i Oppland. Bud ønskes!! Interessert? Tlf 46 96 99 59/ 61 11 86 00. (før klokken 14.00 på hverdager og etter kl 20.00.)
×
×
  • Create New...