Jump to content

Caprinut

Gjest
  • Posts

    580
  • Joined

  • Last visited

About Caprinut

  • Birthday 01/29/1976

Medlemsinfo

  • Bosted
    Arendal
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Arendal

Caprinut's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. http://www.talkford.com/topic/122960-blown-bulbfuse-in-dash/
  2. Hos meg var det pumpa... Klønete å komme til..
  3. Har en ny baklukespoiler til Mondeo Mk2 stv, passer både Mk1 og 2. Er finere å se på enn Mk1 utgaven som er buet, denne er mer rett. Aldri montert. Leveres grunnet fra fabrikken, følger med monterinsanvisning. Nypris er 2315kr, selges for 1500,- evt fornuftig bud. Befinner seg på Fevik midt mellom Arendal og Grimstad i Aust-Agder. Tlf 95934741, svarer gjerne på sms da jeg hører litt dårlig. Mvh Richard
  4. Forresten er Mondeoen 5x108 i boltsirkel.... Jeg syns setene i Mk3 er greie jeg, kan kjøre 40mil uten å kjenne noe som helst. I Merce seter sovner ræva etter 5min samme hvilken modell jeg sitter i (jeg må ha flat sittebunn, men gjerne sidestøtter, men ikke som merce setene som er skålformet i sittebunnen.)
  5. Baby Atlas er 48.5", smal Atlas (narrow) satt på Mk1 Capri 3liter 50" og brei satt på vanlig Capri og Taunus 52" Baby Atlas kom bare som motorsport option og satt ikke på noen biler som standard.
  6. 30.000km var noe langt ja... Er 20 som er normalt. Jeg skifter på hver 15 for å være sikker, siden Ford hadde flere reklamasjoner på bensinversjonene da de røk før de første 20 i bilens levetid når Mk3 var ny... Min er 1.8 bensin. Eldre Forder som Capri etc skifter jeg hver 5000km...
  7. Servopumpe er som regel ikke en service del nei, men hender de kan sprekke, lekke olje, bli utett i tettninger etc. Min svetter under servopumpa, har ikke gjort noe med det enda, men burde ha gjort det. Men siden den er byttet så burde du forvente at det ikke skjer noe med den delen der med det første iallefall..
  8. Jeg ser på de delene som service deler, så bare bra at de er byttet...
  9. Idag byttet jeg hjulopphenget.. Som man ser så er den langt over sin brukstid... Faktisk så er den rettet ut ca 1cm på midten med en liten slegge, siden enden skjulte litt av den bakerste innfestningsbolten under baksetet... Er camberstag både oppe og nede på denne, samt boltet til selve bærearmen, så dette gjør at ikke det blir helt spinnville vinkler når staget blir bøyd, men er ille nok...
  10. Spissing var riktig, men camber helt på trynet... Har brukt bilen daglig..
  11. Bruker denne tråden siden den er relevant... Har en kamerat med en 92' 4x4 Cosworth med defekt tannstang... Er alle tannstangene like før frosken, eller er det forskjellig fra 24v og resten av flokken?
  12. Det endte med at jeg kjøpte nytt på Ford.. Prisen var faktisk hyggeligere enn det jeg har fått oppgitt før.. Min kom på knappe 2200,- Og her ser dere synderen, som det kan sees så er det flate stykket deformert som en Z, skal være rett!
  13. Hehe, defekt hjerne (ECU) som har skylden.. Men hjelper ikke at jo dårligere en bil går jo mer trykker jeg på gassen Likte Capri med 3 liter best jeg, 0.8 over alt!
  14. Mine er såpass bøyd at jeg har over 3 grader camber på den defekte siden og litt over 2 på den andre. Spissing er korrekt. Har bestilt nytt nav fra Ford, var billigere enn jeg har fått opplyst før. Jeg får det venstre for ca 2200kr. Merkelige er at venstre side er dyrere enn høyre...
  15. Mondeo 01' stv, 1.8 bensin 125hk. Langkjøring ca literen, bykjøring ca 1.5 Gått nesten 280.000, motor 80.000
×
×
  • Create New...