Jump to content

91cossi

Gjest
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Nord-Trøndelag
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

91cossi's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. Ingen som har slike liggende?
  2. Trenger spindler fremme høyre og venstre til sedan cosworth 2wd. Pris blir vi enige om. Odd-Arne 48006541
  3. ArneR: er det el-forsinket eller galvanisert de delene på bilde. Er det lenge siden du fikk det gjort og hvordan ser de ut i dag?
  4. Jeg har tenkt å gjøre dette på noen deler til bakstillinga, til dere som har fått gjort dette før, hvor lenge holder det? Er det et bedre alternativ å få delene pulverlakkert mtp holdbarhet?
  5. Ingen som har sideskjørt eller spindler til 2wd?
  6. Trenger fortsatt sideskjørt. Helst strøkne. Trenger også 2wd spindler.
  7. Tar opp denne igjen, på sedan cosworth er det da ET 35 som gjelder på Monte 18x8? Har ikke planer om å valse/modde hjulbuer for å få de til å passe.
  8. Ønsker å kjøpe Sedan Cosworth front fanger og sideskjørt, helst minst mulig "sig" og med jekkelokk. Pris finner vi ut av. sms, pm eller ring. Odd-Arne 48006541 Nord-Trøndelag
  9. Har tenkt å lakkere bilen og lurer derfor på om noen vet om\har erfaring med et lakkverksted som gjør BRA arbeid i Trondheim, Stjørdal, Steinkjer omegn.
  10. 91cossi

    ABS

    Da her jeg funnet ut hva det var som gjorde det. Var o-ringen på ene sensoren fremme som hadde "svulma" slik at når jeg trodde at den var skikkelig i så var den ikke det lell. Fillefeil som jeg kunne sett for lenge sia
  11. 91cossi

    ABS

    På venstre side i motor rommet skrudd fast til torpedoveggen. Rett på andre siden for bremsepedalen.
  12. 91cossi

    ABS

    Hos meg er iallefall ikke bremsevæska gammel, har bytta den. Kunne kobla den ut ja. Men tviler på at de blir veldig begeistret for det på eu kontroll, som den skal innen utgangen av okt. Så hvis noen har flere råd tar jeg imot dem med stor takk
  13. 91cossi

    ABS

    Ok. Men så har jeg enda et spm, når dere starter bilen og holder foten på bremse pedalen, går den inn med en jevn bevegelse eller et rykk? Mener at den skal ha en jevn bevegelse, men min pedal går med et rykk.
  14. 91cossi

    ABS

    Hvilke symptomer får du da?
  15. 91cossi

    ABS

    Pumpa går så tror ikke feilen er der egentlig.
×
×
  • Create New...