Jump to content

oddbjorn90

Gjest
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by oddbjorn90

  1. har et jekkelokk til bak enden av skjørtene:) kan svare meg på sms siden eg ikke er så ofte innpå visst du fortsatt trenger;) 90183129
  2. prøvde dette her, men har før bare hatt en propp inni der, så vet ikke om der skal være en del du setter inni hullet så denne delen utenpå igjen? kom vertfall olje ut
  3. off,dritt lei ombygd bil nå! noen måte å modifisere det på da? slipe ned så man får det lenger inn i foringer på bærearmene? eller blir vinkler feil da? eller noen måte å få 2wd downpipe til å passe skikkelig i hele tatt uten å måtte sveise om?
  4. Hei, har akuratt montert ny eksos på min 4x4 sierra Cosworth. Men er ombygd til 2wd. Å da blir de annen downpipe. Så downpipen tar bed i stabstaget. Men har et stabstag fra 2wd Cosworth liggende. Virker som de blir litt for langt bakover så får ikke presset de på plass... Noen som vetom dette skal passe eller må de modifiseres litt? takker for raske svar:)
  5. Okey,skal der vær pakning? eller er de ikke olje inni der?
  6. Har med riller:) blå perlemor. Strøkent;)
  7. hei, noen som har lyst å forklare meg hvordan eg får festet speedometer waiern til girkassa? t5 girkasse. hvilken deler som skal være der eventuelt? kan waier fra 4x4 brukest foresten?
  8. Kan sende i morgen, er bortreist nå. Tlf nr. Eg kan sende på?
  9. Har noen deler til salgs: 4x4 panser Cosworth grill 2 stoff stoler. Lite hull i hver av de. SOLGT 2wd mellomaksling 2wd grenrør 2wd girkassefeste nedre dashbord del i grått 2wd stabstag under lykter foran, bak, blinklys dumpventil div små ting... Oddbjørn møre og Romsdal 90183129
  10. Sierra Cosworth 4x4 panser du tenker på?
  11. hva er det som er best av 4x4 grenrør og 2wd da? 290 opsett på bilen...
  12. hei, har 4 felger og dekk liggende til ford excursion evt. andre de passer på dekk:295/75/16 ser bra ut men felger kunne trengt en polering:) bra dekk... bilder kan sendes på telefon:) oddbjørn møre og romsdal oddbjorn1@hotmail.com tlf:90183129 ops, skulle lagt i til salgs:) moderator fikser?
  13. stemmer det:) fekk tak i 4x4 grenrør;)
  14. hei, har kjøpt en 4x4 turbo til min cosworth 2wd og fant ut det ville bli litt problemer å feste den på et normalt vis til grenrøret. har også blueflame 2wd eksos. så lurer på om downpipen vil passe når eg bruker 4x4 grenrør? noen som har til salgs ?
  15. hvor mye for svarte store buret oppe på dashbordet? har ikke hele nedre delen av dashborde i svart vel? hvor mye for svarte store buret oppe på dashbordet? har ikke hele nedre delen av dashborde i svart vel?
  16. hei, noen som veit hvor tjukk slange eg må ha inn på oljeåndinga på blokka? har ikke bil å sjekke på selv her....
  17. hei, hvilken girkasse kommer det girkassefeste du har fra?
  18. oddbjorn90

    ABS

    okey, hvor ligger den da?
  19. oddbjorn90

    ABS

    okey, men når dette skjer får eg hard pedal og må holde på den menst den "hakker" seg inn. hvor finner eg trykk brytern da?
×
×
  • Create New...