Jump to content

doey

Gjest
  • Posts

    160
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by doey

  1. jeg er interessert men kan ikke ta hele partiet desverre, trenger ca 70-80 kvm.....
  2. takk for god handel med topp, den var akkurat som foreskrevet og fungerer utmerket
  3. dører,bakluke med vinge,absenhet,felger,spylertank,hovedlykter, sotede baklykter med plate, rs500 replica cooler,rattaksel,combat bakfanger og skjørt ligger her enda, bud mottas.......... vil gjerne bli kvitt det da jeg ikke har plass lengere til det.... is motordeler finnes også!!!!!!
  4. det er av merke "homemade in trondheim".......
  5. sku gjerne hatt den diffen om det kan vær sperre?
  6. bump, siste frist for og ta med deler nedover møre imorgen.....
  7. desverre men bilen min ble hugget...
  8. har jeg oxo og kan sende om det er ønskelig.....
  9. okey, trenger vel egentlig ikke og stamme fra cosworth da bare det er ventilerte skiver?skal bygge om bremsa bak på granadan... hva forlanger du?
  10. jah tror faktisk det er eksakt det samme om det stammer fra stasjonsvogn? er bare og se om det er ventilerte skiver eller ikke?
  11. komplette bremser bak fra scorpio cosworth ønskes kjøpt, må være med "navpakke" ,calippere som ikke står fast og etc, ikke fra paddebilen, må ha 5 bolts hjulnav.. mail: c.wiig@hotmail.com
  12. ja av den enkle grunn av at jeg har hatt to henvendelser på interiøret hvor de begge har spurt om dekslet til takluka, tydeligvis en utsatt del da?
  13. det har seg slik "combatkit" at jeg finner faktisk ikke igjen hverken motor,bryter eller deksel til takluka, jeg må ha lagt det på en lur plass? finner jeg det igjen (som jeg sikkert gjør ved neste oppryddning) så har du seff førsteprioritet....
  14. lista er up to date...... men en god del henvendelser fra folk som venter på og få råd til ting og tang...... jeg kjører til ålesund i påska med tilhenger og kan få tatt med deler om det er noe av interesse?
  15. oppdatert med nye deler, frakt kan ordnes nedover møre i påska om interesse?
  16. har stabstaget men resten av forstillinga følger med på kjøpet, kan bringes til møre i påska......
  17. 4x4 panster finnes i trondheim
  18. okey, ja beklager, det gikk litt i surr, har fått rundt 20 mailer med forespørsler nå, men ja bilen selges i deler, demontering starter imorgen..... oppdaterer etterhvert som deler blir solgt..... deler som forstillling,bakstilling+++ sendes ikke da jeg ikke har stor nok bil og få frakta det til noe postterminal eller lignende med.....
×
×
  • Create New...