Jump to content

Breda

Gjest
  • Posts

    1548
  • Joined

  • Last visited

About Breda

  • Birthday 06/24/1977

Medlemsinfo

  • Bosted
    Fjerdingby
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Fjerdingby

Recent Profile Visitors

9484 profile views

Breda's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Jeg har bare det som er avbildet i første innlegget, selve ramma, ikke noe mer rundt den.
  2. HAHAHAHAHA.. Med abs systemet ute av drift, så funker dette kjempebra ja..
  3. Ja, det er nok mange idioter som selger bil og mener den er kulest i Norge, men det er fortsatt helt fjernt for meg å selv være dommer i en sånn sak.
  4. Det er helt riktig, men eier av bilen er heller ikke fasiten til det norske samfunn, så da blir påstandene hans drøye. En eier som selv kårer sin egen bil til Norges råeste må dessverre bare regne med slik reaksjon. Hadde han bare skrevet "Mondeo selges" så hadde aldri tråden havnet der den er. Da hadde for eks jeg aldri åpnet tråden engang.
  5. Det er endret nå i ettertid, når han ser reaksjonene. Dette står på mailen min fra i går: "a reply to a topic that you have subscribed to titled "Norges råeste Ford Mondeo Titanium S+ selges"
  6. JEG skal ikke motbevise noe, du som kommer med en drøy påstand.
  7. Brukeren Asil Racing kan ikke motta nye meldinger Så da får jeg ikke sendt deg bilder Er lagt til enda noen bilder av mer deler i første innlegget.
  8. Jeg har sjekket, og jeg ser ingenting som er blått der. Bare litt overflaterust etter lagring. Skal vaske så kan du eventuelt få bilder
  9. Avfukting er når ac er på. Hvis du for eks velger defrost, så går acfunksjonen automatisk på.
  10. Ja, uten ac brytern inne, kommer det kun den lufttemperaturen som er utenfor bilen. Med ac knappen inne, så starter kompressoren og kjøler ned luften som kommer utenifra. Auto er bare en innstilling for at systemet automatisk regulerer slik at den valgte temperaturen oppnås. Da bruker den informasjon som innetemp, utetemp, motortemp, solinnstråling osv for å holde angitte temp på best mulig måte. Da styres for eks viftehastighet og luftfordeling av seg selv. Da vil ikke vifta gå på fullt før motortemp er høy for eks. for å unngå å blåse kald luft inn. Uten auto(manuell drift) så bruker den samme informasjon, men styrer ingenting selv, som viftehastighet, luftfordeling osv. Da er det du som bestemmer alt.
  11. Mener ganske sikkert at det ikke er blått, men kan sjekke senere i dag.
  12. Er ikke acknappen aktivert, så kommer det ikke noe kaldere luft enn det som er utenfor bilen. Bilen din er 5 år, og hvis det ikke har vært utført service på anlegget, så kan det være for lite veske på det og da starter det ikke. Det er jo også avhengig av utetemp om den slår seg på eller ikke. Under 5 grader(som regel), så er ac deaktivert.
×
×
  • Create New...