Jump to content

Cossi2wd

Gjest
  • Posts

    885
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cossi2wd

  1. drikke, pule, spy å sloss, ta med bilen til oss ! Nye slagordet te gatebil :P

     

    Men er jo et sinnsykt konsept di har fått i gang. Alle som snakker negativt om det her er bare blitt for gammle mener nå jeg :P Inkludert meg selv egentlig. Reiser jeg ei hel helg så er det ikke snakk om å sove på no party plass. Di årene vi hadde buss på go cart banen så hadde jeg det egentlig som plomma i egget :) Masse liv, men sammtidig rolig til å sove hvis en ville det :)

  2. Hehe. Ler :P Liker mann ikke dette så har mann litt for mye missunnelse ;) Helt konge underholdning !

     

    Ang forøk så trenger vel de fleste det, men i filmen ser mann jo at han lager nye spor mange plasser. Bla rundt truck,ene ?

  3. Jeg syns de skulle laget denne i 4wd jeg. Hvorfor ikke liksom ? Det er jo en grunn for Subaru gjør det. Nettopp fordi en framtrekker egner seg ikke spesielt bra på vinteren. Hvertfall ikke med 300 hk. Og trur heller ikke noen av disse bilene er laget for å spinne ringer å herje villt med som mange går å drømmer om. Om bilen skulle tåle det hadde den jo kostet 1 mill til. Men noe jeg lurer på. Hvorfor argumenterer Ford med at hvis de hadde laget den i 4wd så hadde prisen blitt en helt annen. Hvorfor er ikke Subaruen så sinnsykt mye dyrere da ? Pga hk, utslipp osv ?

  4. Er vel bare tidlig 94 som passer da. Har funnet et med airbag så får prøve med det å se å di sier. regner ikke med di har peiling på når di hadde airbag å ikke. Og i og med det bare er en etterkontroll så kikker di vel bare å ser at det ikke er et rallyratt.

×
×
  • Create New...