Jump to content

Cossi2wd

Gjest
  • Posts

    885
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Vest Agder
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Cossi2wd's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. drikke, pule, spy å sloss, ta med bilen til oss ! Nye slagordet te gatebil Men er jo et sinnsykt konsept di har fått i gang. Alle som snakker negativt om det her er bare blitt for gammle mener nå jeg Inkludert meg selv egentlig. Reiser jeg ei hel helg så er det ikke snakk om å sove på no party plass. Di årene vi hadde buss på go cart banen så hadde jeg det egentlig som plomma i egget Masse liv, men sammtidig rolig til å sove hvis en ville det
  2. Lure på om den lå på ei nettsie sammen med en cortina rør ramme bil ? Drag/asvaltbil ? Husker noen svære dekk hvertfall
  3. Var jo en sort en med masse gule, rød osv striper på her i norge for mange år sia. Lure på om det var Planas sin ?
  4. Cossi2wd

    Må sees:-)

    Hehe. Ler Liker mann ikke dette så har mann litt for mye missunnelse Helt konge underholdning ! Ang forøk så trenger vel de fleste det, men i filmen ser mann jo at han lager nye spor mange plasser. Bla rundt truck,ene ?
  5. Kjempe bra tråd Syns du bør fortsette denne med nye bilder du tar ArneR : Du tjener vel litt på å kjøpe i korea ?
  6. hmm. Da kan d være. Gikk en i Lyngdal og en i Kr sand for mange år siden Så jo ut til å være en grei bil da. Med "Moro ute på veien oppsett"
  7. hmm. PX skilt. Det er jo her i byen. Ukjent for meg.
  8. E d rart det blir missunnelse her i verden Helt sykt Tommen Du er en heldig mann !
  9. Jeg syns de skulle laget denne i 4wd jeg. Hvorfor ikke liksom ? Det er jo en grunn for Subaru gjør det. Nettopp fordi en framtrekker egner seg ikke spesielt bra på vinteren. Hvertfall ikke med 300 hk. Og trur heller ikke noen av disse bilene er laget for å spinne ringer å herje villt med som mange går å drømmer om. Om bilen skulle tåle det hadde den jo kostet 1 mill til. Men noe jeg lurer på. Hvorfor argumenterer Ford med at hvis de hadde laget den i 4wd så hadde prisen blitt en helt annen. Hvorfor er ikke Subaruen så sinnsykt mye dyrere da ? Pga hk, utslipp osv ?
  10. Fy **** Tommen. Jeg dumpa dama for hu tente meg ikke mere nå
  11. Da havner jo valget lett på den hvite da Ellers må du trimme selv, event importere en hvis du finner noen i utlandet etter dine behov. RsMuffe : Stakkars, klarer du ikke bytte en grill ?
  12. Hadde jeg kjøpt brenn ny bil nå hadde jeg foliert den med en gang. Det som er litt kjipt her er jo at den kommer org sånn. Så hvis du river den av så føler jeg enn må foliere på nytt.
  13. Brukte alcon 6 pad i 3 år med over 500 nm. Sluret aldri
×
×
  • Create New...