Jump to content

bergen drift team

Gjest
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    bergen
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

bergen drift team's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Her er endelig felgene kommet på bilen,men mangler senking enda.Har lyst på coilovers,den må ned helst mer enn 50mm. Noen som har liggende coliovere eller senkesett?
  2. Dette er en ST fanger.Ford har kun ST fanger og Titanium X fanger som extra utstyr.Jeg har og en helt ny St fanger liggende og er helt vanlig at hjørner knekker av ved frakt.Har byttet mange av disse ST fangere på jobben,Titanium X Fanger er nesten lik,men er dyppere i leggden. Tilbehøret til fangeren er veldig dyrt.1800 for en lykt til kunde. Lykke til med salget. Mondeo er så mye penere med disse på.
  3. Har bygget en Mk3 til damen som er med mage.Skiftet farge på hele bilen,moddet bakluke,Titanium sidekjørt og skjermer,moddet ST220 front. Venter på 19" nå og er på jakt etter coilover eller 50mm senk hvis noen har.
  4. Har fortsatt delene for salg.Vil helst ha de vekk....
  5. Har noen deler etter rydding og vil ha dette vekk. -Ny XS power intercooler til sierra cosworth.Den typen som må sveise om inn/ut. 1200kr med frakt. -Et par Eibac 30mm spacere til Ford.Ser pen og hel ut.1000kr med frakt. -Cosworth pyntelist i frontfanger til sedan.Helt ny i pakke.600kr med frakt. Delene er i Bergen og blir sendt når overført peng i nettbank. Roger 97130570 eller pm.
  6. Bilen er nesten klar til løp nå.Bilen skal på test trening på Eikås torsdag og håper den virker som planlagt. Her er noen bilder.Mangler kun dekor.
  7. Selger småbilen ved riktig pris.Har kjøpt hus og blir litt lang vei til jobb for den stakkers 1.1. Bilen er en 83m og har vært i eie av gammel dame til jeg kjøpte den.Stått i garasje og meget lite rust. Det jeg har gjort er sveist lite hull i kanal.Ellers var det kun overflate rust.Bilen har vært plukket i biter og hel lakket januar 09. Ny frontrute januar 09.Lakket med Alsa effekt oppå svart farge.Ser svart ut til solen kommer på. Medfølger:1 sett 6x13 felger med kant 1 sett 6x13 front og 8x13 bak(slotmag kopi) En extra bil!!!!mk2 88m 1.1 kmstand 35000!!!!Meget bra delebil. Motor og gir fra XR2.Ok stand. Felger på bilde følger ikke med. Årsavgift betalt,men skal til eu september. Bilen er i Bergen. Pris 20 000 for alt. Roger 97130570
  8. Tok noen bilder fra dagens tur. Fått på Eleanor panser, grill + diverse.
  9. ligger ut noen bilder som bilen står.Håper den skal kjøres i Juli.
  10. De felgene har stått på den røde Fiestan jeg hadde før Caprien kom i hus.Kanskje jeg må prøve de på igjen. Har et sett med 8¤13 som ser bøllete ut,men er en stund til sommer enda. Har valset bilen 2,5cm på hver side bak og har litt plass til breie felger.
  11. Her er bilen ferdig montert.Gleder meg til felger skal på. Sånn såg den ut.
  12. Bilen er forsatt til salgs.NY pris 140000 med en masse deler.
  13. Nå er bilen endelig lakket og skal monteres.Bilen får litt effekt når solen kommer frem.
×
×
  • Create New...