Jump to content

LHD rs500

Gjest
 • Content Count

  392
 • Joined

 • Last visited

About LHD rs500

 • Rank
  Ford
 • Birthday 04/13/1966

Medlemsinfo

 • Bosted
  telemark
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

 • Hjemmeside
  http://eivind@holteindustri.no

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Nordagutu
 1. Takker☺ Det vet jeg ikke. Diskuterte dette litt med kontroløren som hadde ansvaret for ombyggingen. Han mente det var dette at SFOR hadde funnet ut at Sierra 2.9i V6 sedan/stv kunne godkjennes med et twin turbo kit i Tyskland med inntil 180kw, som gjorde at de kunne godkjenne min. Dette står svart på hvit i svaret jeg fikk på søknaden min, så på grunnlag av dette blir jeg overrasket om de godkjenner en doch stv.
 2. Fikk vognkortet i dag.Vet ikke hva som står i vognkorta på de andre som er godkjent. Men på min står det : GODKJENT MED COSWORTH 2.0 TURBO MOTOR,162KW MOTORKODE YBG********
 3. Denne var ny for meg, artig og vist om denne eksisterer i dag. Min er vel den siste som er godkjent, registrerte den i forrige uke så har ikke fått vognkort enda. Mulig det står det samme der.
 4. Bilen i annonsen har gått i Fredrikstad området, er det flere der? Kjenner kun til 3 stk + Den som Per Lien har som er bygd om i Tyskland (Selzer) Vet Jon Jamtveth bygde om en tidlig på 2000 tallet i denne litt spesielle lyse blå fargen som du fikk på Sierra. Noen som vet noe om denne?
 5. Riktig det. Var en som kalte seg VSDracing som bygde?/ hadde den ca 2010. Har lenge lurt på hvor mange stv som er godkjent med cosworth YB motor i Norge. Vet om denne og den burgunder røde som nylig ble solgt på Finn + min egen. Noen som vet om flere?
 6. Send meg adressen din på pm, så skal jeg prøve å få sendt den..
 7. ****** møkkete, men ser hel og grei ut ellers - alle klipsa sitter på plass. Høres det greit ut med 500 kr? https://imagizer.imageshack.com/img924/504/nC3ZRz.jpg https://imagizer.imageshack.com/img923/3962/lzVm7g.jpg
 8. Skal få tatt bilde av den som ser best ut i morgen. Trenger du andre deler til IS? Har pen frontfanger + fungerende GRÅ fordeler til 86 IS + noe interiør deler. (gulvteppe,sidetrekk bak og seter)
 9. Det kan du vettu. Holder til midt i Telemark, mellom Notodden og Bø.
 10. Mener jeg skal ha 2 stk liggende her.
 11. Jeg også Var årets høydepunkt disse Ford treffa til Jon Jamtvedt. Kjenner jeg begynner å bli klar for å hente ut skilta til stasjonsvogna når jeg ser den på filmen her
 12. Dette ble lakkert med en rød farge fra Toyota Hiace mener jeg å huske. Fargen er litt mørkere enn det bilde viser.
 13. Går å venter på nybygd motor om dagen, men grunnet useriøs motorbygger som aldri svarer på tlf/sms så ser det mørkt ut med YB i denne i sommer ***** folk assa!!!!!
 14. Hvit vingebil er ikke noe særlig tøft vel☺ Nydelig bilde Mads.
×
×
 • Create New...