Jump to content

clinton

Gjest
  • Posts

    1067
  • Joined

  • Last visited

About clinton

  • Birthday 10/04/1986

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hordaland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    e_eyvind@hotmail.com
  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Bergen

clinton's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Har en haug av rst deler liggende i kjelleren som går på bosset hvis ingen vil hente det. Her er alt fra fullt interiør, motorblokk, veivaksling, understell med lilla foringer kun kjørt en mil eller to. Panser og fangere osv. Ser helst at noen vil komme å hente alt så kan de gjøre som de vil med det. Prøver å legge ved noen bilder av noen av tingene. Felgene er ihvertall vekke..Kan ikke garantere at alt på bildene er der enda. Delene befinner seg i Bergen (skjold) https://1drv.ms/i/s!Anlwopfclj47ywiTGuh_SV7yuir5 https://1drv.ms/i/s!Anlwopfclj47ywbG_WfzUCmR9QI0 https://1drv.ms/i/s!Anlwopfclj47ywd_PfFCEEDbMtsg https://1drv.ms/i/s!Anlwopfclj47ywk3Rrzlt0fVNtoI
  2. Har orginale dyser liggende. Pluss diverse andre orginal deler
  3. Hehe.Fjernet anonsen rimelig kjapt,da jeg fikk beskjed om at jeg måtte reise offshore på fredag..Litt dumt og sitte med bil til salgs og ikke ha dekning på telefonen. Bilen vil bli lagt ut igjen når jeg kommer hjem.Har kun mulighet til og svare på PM og mail.
  4. Slipesett er jo neders på listen? Hvor står nr på toppen?
  5. Klarte og knekke en ventil og skal til og kjøpe inn det jeg måtte trenge av deler. Det jeg er litt usikker på er: Bilen min er første gangs registrert 01.01.89, og ser at det går et skille i juni i 89 på størrelsen på skivene på toppboltene.Er dette eneste forskjell på pakningsett fra seint i 89 og tidlig i 89? Skivene som var på toppboltene på bilen når jeg tok av topppen var av type store. (22,85mm) På burtonpower sin side står det at det er små skiver fra 88mod> og store skiver fra 89-6mod og fram til 94mod.Det stemmer jo ikke helt med hva som stod på min bil? Lurer også på om noen kan se noe jeg mangler på listen under for og få bilen opp og gå igjen. Eller ting som også er greit og bytte når toppen først er av. Hva mener de med 2WD HEAD SET REQUIRED? ( helt øverst )
  6. så samme programmet..de sa ingen ting om motorens levetid.Det de mente var bensinforbruket..var derfor den kom på 8.plass eller hva det var.
  7. sykt hva det er mulig og få med seg i side synet. Men det er vel kanskje noe alle menn hadde fått med seg, selv i stor fart. hehe
  8. jeg har en liggende. kom med bud
  9. ingen eescort cosworth nei..kun sierra
  10. ok..tror det var ca 0 grader no da den gikk på..kanskje pluss 2.
  11. vet at de forran ikke er tett..litt vanskelig og komme til de bak..men er for det meste forran det ser ut til og komme vann inn..rundt der med tak luken.
  12. ja.fra lyset og fra stolpen mellom passaskjer dør og bak dør. kan denne svarte listen bare rives rett av etter jeg har løsnet skruene eller er den festet bak under taket også der jeg ikke kommer til?
  13. et lite problem til som jeg glemte og nevne. Det kommer vann inn takluken ett eller flere steder.Har byttet selve glasset og pakningen,men det hjalp ikke. ruten er helt rust fri og finnes ikke noe rust rundt luken og skyve mekanismen heller.Noen som har erfaring med hvor det pleier og komme inn?
×
×
  • Create New...