Jump to content

billinsky

Gjest
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About billinsky

  • Birthday 10/20/1975

Medlemsinfo

  • Bosted
    Østfold - Fr.stad
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Fredrikstad

billinsky's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Sant det. Men slik som jeg jobber så har jeg ikke mulighet til dette. Jeg skrur og skifter alt selv, inkludert motor bytte slitedeler osv. Man alt dette foregår ute på gårdsplassen utenfor huset da jeg ikke har noe garasje (NOE JEG ØNSKER MEG MASSE) . Men dette med sveising og proff lakering har jeg ikke greie på. Derfor ønsker jeg egentlig å bare sette bort alt sammen. Kan selvfølgelig ribbe bilen, men da får lakkere/sveiser ta seg av resten....
  2. Har ikke hørt om de før. Men om den prisen stemmer, da er jeg også interisert i å finne ut av det.... Hmmmmm, spennende.
  3. Sant det. Hadde egentlig planer om å kjøre bilen til et østblokkland i sommer å få alt gjort på et verksted der. Men da skulle jeg også tilbringt ca 3 uker der nede på ferie så jeg kunne fulgt med litt på hva de driver med. Men, så fant jeg og kjerringa ut at vi skulle kjøre til finnmark i sommer (hun er der i fra). Var der en tur i sommer også, fin kjøre tur. Neste år er planen å ta scorpion med på tur til Italia, det blir gøy. Men, så tenkte jeg.... ... Fikse opp bilen i et østblokk land, rimlig... 3 uker på hotell med alt det som følger med av drikke, handling osv blir kostbart... Så derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve dette... Er selvfølgelig også interisert i tips om lakkeringsværksteder som er rimlige..... Vi får se hva det blir til.. Fortsatt lenge til våren.
  4. Nei, du har egentlig rett i det. Men jeg tenker litt på penger også. Det er litt av grunnen til at jeg spør her. Hadde det ikke kostet så f.... mye og satt bort bilen hos en lakkerer. Ja, da hadde det ikke vært et spørsmål i det hele tatt .
  5. Er en Scorpio. Har ikke nevnt et ord om at lakkeringen ikke skal være bra. Har sett noen garasje lakkeringer som er bra, og mange dårlige. Men, jeg skal betale en del penger for dette. Så er det noen som kan det de driver med, kom med forslag. Ikke dumme bemerkninger til teksten min.
  6. Hei og godt nytt år alle sammen. Jeg lurte på om det var noen her inne som kan sveise nye hjulbuer på begge sider bak og lakkere bilen min for meg. Ønsker at du eller dere har gjort dette før. Lakkering kan være av garasje type, men ønsker best mulig resultat da jeg skal ha denne bilen i mange, mange år til. Det er ikke snakk om før til våren. Er dette av interesse for noen så send meg et svar og gi meg en pris på det hele. Glemte å si at alle dørhåndtak skal sveises igjen også. Bilen er en Scorpio 1986 coupe 2.8I. Venter spent......
  7. Bare det står Ford i grillen...

  8. Bare det står Ford, er det greit.

  9. Hei. Må si at jeg svarte litt feil tror jeg. Jeg fikk ikke med meg at det var frosken du spurte om. Jeg tenkte på de før frosken..
  10. Hei. Har snakket med han, og han har den enda. Men desverre var det den røde typen, jeg leter etter den sota
  11. Takker og bukker, men jeg har vært bortreist en stund nå. Håper den ikke har blitt solgt enda, men det regner jeg med. Ellers takker jeg for hjelpen.
  12. Hei, har du fortsatt den refleksplata.......
  13. Hei. Du får dem her : http://fahrwerkebilliger.de/Domstreben/Dom...82a303567db2696 Ett firma i Østerike, rundt 1000 lappen.
×
×
  • Create New...