Jump to content

Bergen_

Gjest
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hordaland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Bergen_'s Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Er heime ut denne veka. Har eit bud, og lar blokka gå for det viss eg ikkje får inn fleire i løpet av helga.
  2. Hadde håpa på litt meir enn 5 000, men budet er notert.
  3. Vurderer å trekke salget. Reiser bort halvanna vekes tid, og har berre ei veke heime igjen før eg reiser avgårde på jobb igjen.
  4. Org dim denne ja. Har ikkje fått gjort nåke med denne etter at eg kjøpte, så den har berre blitt ståande. Ein liten vask trengs gjerne, men fekk beskrivelse når eg kjøpte blokka som strøken.
  5. Som sagt blokka er heil og fin, og i god stand. Sylinderveggane er fine. Blokka har som sagt stått lagra ei stund, så eg ville derfor ta ein sjekk. Beklager om det å vere sikker på stand på det ein skal selge er negativt. Har du spørsmål svarar eg gjerne, dersom du er ute etter diskusjon kan du gjerne gjere det på andre delar av forumet.
  6. Trur det skal vere standard dimensjon, og sylinderverggane meiner eg skal vere greie. Nokon som huskar dim på standard blokk, så kan eg alltids sjekke. Kan også knipse eit par bilder om dette skulle vere av interesse.
  7. Med blokk meiner eg motorblokk. Uten bunnpanne og veiv, men lagerbukkar er med ja. 5000 er for lite, då står den godt hos meg.
  8. Har ei 200 cosworth blokk liggande som eg ikkje ser ut til å få brukt med det første. Blokka er heil og fin, og har berre blitt ståande etter at eg kjøpte den. Kom med fornuftige bud så blir vi sikkert enige. Ei motorblokk er som kjent rimelig tung, så det enklaste her er henting om ikkje kjøpar eventuelt vil ordne frakt sjølv på anna vis. Blokka har så vidt eg veit original borring og teken frå ein std bil. Tlf:97538575
  9. Skjønnar fortsatt ikkje kvifor Sokndal vart føretrekt i fylket. Fjord Motorpark er eit mykje betre alternativ, og har gjentatte gongar vist at dei har komen mykje lenger i arbeidet. For ikkje å snakke om at kjørelengeden vert betydeleg mindre for oss som kjører frå bergensområdet.
  10. Då har eg fått ordna meg. Takk for tilbud.
  11. Ønsker å kjøpa 2wd cosworth intercooler i grei stand.
  12. Dei raudgøne er vel ikkje akkurat tenkt for å komme med gjennomtenkte forslag, så dette var dessverre ikkje overraskande. Dette framstår for meg som eit panikkforslag for å prøve å framstå som miljøvennlige etter at dei bortimot er strippa for truverdighet på dette området. Dessverre har regjeringa reint fleirtal i stortinget, og kan halde fram som dei vil utan at debattar vil få noko særleg innverknad. Avgiftsauken for lett lastebil viser jo kor bedriftsvennlege regjeringa har vore til no, og vedtaka ang. dieselbilar for ei tid tilbake var ikkje akkurat å spele med opne kort ovanfor befolkninga.
×
×
  • Create New...