Jump to content

Taunus S

Gjest
  • Posts

    443
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hordaland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Taunus S's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Har grill til deg eg også. Nokon småsprekker er det, men fult brukbar. Farge kvit. Lykter er fine og heile. Kn sende deg bilder på mail dersom du sender meg ei mail adresse. Dersom du henter den på Voss er den din for 200,- kr.
  2. Den ligger vel i elektronisk tenning? 108hk i gamle svarten og 114hk i grå-motoren? 83 Capri 2.8i hadde vel svart halvblank blokk og grå deksler? eller heil-grå?
  3. Din teoretiske minstepris, er i realiteten 3000,-.................. MEN........ Uansett så er vel ikkje det så veldig interessant i denne diskusjonen?
  4. Eg pleier ikkje like "bling" felger i det heile tatt. MEN disse såg faktisk ikkje heilt malplaserte ut, er på grensa til å seie at eg liker de på denne bilen......
  5. Kjører du gjennom Voss, kan du se på Taunusen, dersom du er interessert..
  6. Jamen eg er jo ein tulling eg?? Ja, det har vert så mykje piss nå at eg hadde gløymt deg heilt. Sorry. Men bilen er no tatt ut av lageret, starta og flytta for eige maskin. Den har kun håndbrems som fungerer, sprekk i eksos manifoild, godt slitt, (og litt til), cluthc, rust i rammevang over eksos, (ny vange-bit ligger i bilen), knekt ytre dørhåndtak v.s. forran og ingen nøkkel til pasasjerdør viste det seg.... Eg har nå blitt "født" i ein Taunus.. Vegen via ba¨gasjerommet, gjennom baksetet var trang.. Sett Ace Ventura når han kommer ut fra neshornet?? Føltes slik... Bare ta kontakt dersom du er/får intressen du. Har 2 stk Sierra 4x4 doch også eg da, en stv og en sedan...
  7. Hei Suppehue??? OH YES! Det er eg heilt enig i.... Det heller ikkje eg som kom med slike uttalelser og holdninger heller.... Den holdningen er det andre som er arkitekten bak. By the way, det er belter bak i Taunusen, det høgre står fast, vist du er interesert fremdeles..
  8. Skal sjå kva eg får fiksa. Kanskje andre her inne som også ville hatt disse, kanskje eg skulle lagt de ut på forumsidene?? Nei, det er jo sant; Ikkje betalande medlemer er snyltere og ikkje bidragsytande til noko positivt her inne på forumet, så det er vel best å ta dette på mail privat til dere..
  9. Prøvd å sende deg pm, men det går vist ikkje.. Skal ha bygge-resept frå Ford Motor Norge på dette. Skal sjå om eg kan få scanna desse inn på pc`n ein dag og maile dei til deg.
  10. Ja vist a f.. gjorde eg da du! Ser jo bak-hovudet eine "dumboen" min gitt. Yupp! Der er den gitt! Den enda vel livet hjå "hill-billier" på Stamnes trur eg. Året etter såg den ut som om den var både pxxlt og voldtatt. Coupen hører til på Vaksdal og den er så vidt meg bekjent lite i bruk nå.. Den oransje Coupen går i salt-surpa på Voss som bruks hoxxe for ein av dei 2 raskaste damene på Voss. Ho har nemmlig kulelager mellom beina...
  11. Første året det der Ørjan? Akkurat kjøpt MKI du da? Var der eg også, husker berre ikkje med kva Taunus, kan det ha vert den blå 2.0is 4-dørsen? Kan det ha vert i 2007 dette?
  12. DET skal du ikkje væra redd for! Det er viktig å altid pressisere at det er et treff og ingen utstilling!! Ta med deg bilen din og kom du, jo flere jo betre! Klart det er kjekt å ha ein strøøøken bil på treff, men det viktigaste er å få treffa likesinna, preika drit, kanskje snika opp litt deler og ikkje minst få inspirasjon til å holda framm med hobbyen! Dersom alle skal ha holdninger som at "min bil er ikkje fin nok", ja da blir det lite biler på treff også! Øyrane treffet er så vidt eg veit eit treff for ALLE Ford modeller, så det er vel bare å møte opp i for alle me ein Ford som føler for det, tenker eg? Satsar på å komme nedover ein liten gjeng fra Voss i år også..
  13. TROR, gjør du i kirken, Grandis... Trådstarter spør om nokon VEIT noko om bilen, ikkje TROR noko om bilen.... Så får toskene i miljøet som tror og tror, bli sure så mykje dei gidder...
  14. Bilen har nok blit solgt i Trøndelag ein gong i tiden ja. Trur nok den er "bygd" der også, (les misshandla). Men han fyren som blei lamm er frå Stord, han solgte den til FørdeBil 1. Etter at han haddde dobla prisen, (som vanlig), greidde han faktisk å selge denne "bløtkaka" vidare. No er ikkje eg heilt stødig i geografi, MEN at Stord og Førde er i Trøndelag, tja.... det var nytt for meg... Var på langtur denne da i 2011, siden han da var på vårmønstringen i BERGEN??, siden den har vert i Trøndelag heilt fram til NÅ?
  15. Ja, DET er vel å seie det fint.. Skal ikkje peike på nokon spessielle i parkeringsetaten i Voss kommune, MEN dette er vel ikkje det einaste sjakk-trekket der i fra.. Når sjølvaste kongen ein sjelden gong er i vår gudsforlatte bygd, skulle det då berre mangle om hans næraste medarbeidere i hoffet ikkje skulle ha med seg ei parkeringsbot her i frå som suvenir... Det hadde i vertfall blitt realitetane dersom ingen hadde grepe inn i saka... Den unevnte parkeringsbetjenten var heller lite inntressert i å "sjå i mellom fingrene" i dette spessielle tilfellet.. Så i enkelte etatar på Voss, kan ein iallefall ikkje arrestera på att "lova er lik for alle".... Slik går det når kortvokste, litt merkelige personer, med ein smule tempramang og ein bitter-sur holdning til sammfunnet får litt formykje makt.. Manglar kun Chaplin-barten og rødt bind på armen, (den kan tolkes som ein ønsker).
×
×
  • Create New...