Jump to content

2.3 GL

Gjest
 • Content Count

  3630
 • Joined

 • Last visited

About 2.3 GL

 • Rank
  Ford RS
 • Birthday 10/05/1985

Medlemsinfo

 • Bosted
  Jevnaker
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  jevnaker

Recent Profile Visitors

6873 profile views
 1. Forstiling er ikke demontert. Den ruller hvis noen dytter den. Kun motor er demontert i drivlinja. Men skjermer,lamper og grill er tatt av den.
 2. Ingen som kunne tenke seg en granada ekstra? Er åpen for bud
 3. Ingen som vil blåse liv i en gammel granada?
 4. Selger min Ford Granada 2.3 sedan fra 1978 fordi jeg har mistet motivasjonen for den og fordi jeg må prioritere andre ting for tiden. Bilen er registrert men er ikke kjørbar fordi den står med demontert motor og front. Bilen er komplett og det følger med rikelig med deler. Nytt pakningsett til toppene, casterstag foringer, Frontplate og org stålfelger i meget god stand for å nevne noe. Håper å kunne selge til noen som vil og kan fikse den men trur vel den gjør seg best som delebil. Har sett for meg 6000kr for bilen med alt jeg klarer å grave frem av granada deler. Bilen står på Jevnaker i Oppland fylke. Jeg nåes lettest via sms på tlf 480 44 639
 5. Burde du ikke se etter en ny samboer isteden for å selge bilen? For meg hadde dette vært grunn nok til å finne ny samboer
 6. 2.3 GL

  Granada Mk2 s1 GL

  Det hørtes ut som en perfekt kombinasjon
 7. Fant desverre ikke no bra bilde av det. Kun fra vinkler der ting ikke syns så godt.
 8. Vanskelig å se fra bildet men det er ikke rakettforskning dette. Den tykke midt på er kjølevann. De tynne med rød strek er vakuum. Ser ut til at denne har en del vakuum dupeditter på innsuget. De aner jeg ikke hvordan skal kobles. Men det går en fra innsuget til hjernen/fordeleren avhengig av hvilket tenningsystem du har. Også er det noen uttak på forgasseren men de er ikke kritiske så de kan du for ordens skyld blende enn så lenge. Kan se om jeg finner bilder fra min bil når den hadde forgasser.
 9. Ja det er innsugspakningen jeg mener. Spørs hvilke slanger du mener. Bilde hadde vært kjekt.
 10. Høres ut som det lekker vann fra kjølevannskanalen i innsuget å til en av sylindrene. Er sikkert pakningen mellom innsuget og toppen som er dårlig.
 11. Makan til opplegg a gitt. Her er det bare å skrike enda høyere å mase hver dag å helst fler ganger om dagen. De kan ikke mene dette. Hvis du er frisk er jo saken klar. Da er du jo frisk. Forøvrig så ender du vel ratt opp med hjertefeil av det opplegget her.
 12. Jeg tolker det likt som deg Kimsa.
 13. I den paragrafen står det bare at det er slik hvis man er mistenkt for noe straffbart. Står ikke ett ord om hvis man er syk. Å sist jeg sjekket er det ikke straffbart å være syk.
×
×
 • Create New...