Jump to content

Borge

Gjest
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Drammen
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Borge's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Borge

    Deler selges

    Drar til utlande til Fredag, om noen vill ha deler før den tid!
  2. Jeg har. Send pm om du er interissert.
  3. Borge

    Deler selges

    Hehe da vet vell kanskje du hva som er galt med bakakselen på den da?xD Ser ut som den er sladda inn i en fortaus kant
  4. Borge

    Deler selges

    Rød sedan, har vært eid av en som jobber på torshov.
  5. Legger ut deler til salgs da alt må vekk grunnet ferie prioriteringer Orginalt Cosworth panser til sedan (Uten riller) Combat bakfanger (Ulakkert ikke brukt) Kondidempere + eibach senkefjører (Aner ikke hvor lenge de har sitti på) Orginal sota baklykter Til sedan med refleksplate. Orginal Cosworth Bakluke Vinge. Div baklykter til sedan, og mk1 combie coupe. Div karroseri,Dører fra mk2 Combie coupe, Farge Mercery Grå. Ganske strøkent mk1 Panser, Farge hvit. Vind Avisere til øverst på dørene, Mk1 Bakluke til mk2 med Rs vinge. Dører til sedan, Farge rød. Har div flere ting også, bare kommer ikke på det akkurat nå. Spør så skal jeg sjekke. Kenneth Borge 47833077 Drammen/Buskerud.
  6. 1987 Combi coupe selges hel eller i deler. Uten motor å gir. Farge Mercery grå. Henger feste om noen er interiserte i det. Bakluke Sierra combi Farge hvit. Combat bakfanger, ulakkert. Sedan Vinge ikke cosworth type. Mye annet div som baklykter å sånne ting. 2X10 Champion pro i basswork kasse. Har også noe volvo deler om det er av interesse. Sender kun mot forhåndsbetaling. Holder til i Drammen Buskerud 47833077
  7. beklager seint svar. er automat. er bare så komme å se på den om dere vill. er ledig for det meste av tiden,
  8. Skal ut på verkstede nå, ekke sikker på tilstand på den men skal se er skiver på den ja
  9. Sierra senda deler, ekke noe spess interiør igjen men understell er det. Sierra kombi coupe, hel bil utenom motor å gir. Har også Combat bakfanger Sota baklykter å refleksplate til Sierra sedan vindavisere Ligger i Buskerud Noe du trenger så send en sms til 47833077 Bilder kan taes ved interesse Scorpion ble solgt.
  10. Ingen som trenger deler?alt skal bort ^.-
  11. Streetmeet 18 april Drammen arrangert av DRC (Drammen racing club) Det vill bli musik, kåringer og feite burnouter (viss de for tillatelse) Det koster ingenting å komme inn. Dette er ett treff for vær å en av oss, så har du en rå bil,rått anlegg eller massevis av hester og har lyst til å stille ut? Send mail til: deltakelse@partyfixerz.no eller for mere informasjon skjekk facebook: Treff i Fjordparken arrangert av Drammen Racing Club Jeg har ingenting med dette treffet å gjøre, jeg vill bare gjøre alle oppmerksom på at dette har store sjangser for å bli et stort treff. Jo flere som kommer jo flere treff vill det bli. All creds til DRC som arrangerer et stort treff for ikke dem selv men for alle klubber, hobby mekanikerere å rånere der ute. Mvh, Borge
  12. Ønsker å kjøpe som sakt enten en isturbo, rs turbo eller 2.9 for en av bilene mine. Motorene bør være komplett, men er åpen for hva du har å by på, Prisene skal ikke få håret til å reise seg. Er bare tilgjenglig på forumet for tiden p.g.a mistet telefon. Ting burde være rundt Drammens område men jeg kan eventuelt kjøre ett par timer eller møtes.
  13. Borge

    En mye omtalt Fiesta

    Nå blir endelig gatebil verdt å dra på igjen! *glede seg*
×
×
  • Create New...