Jump to content

JHS

Admin
 • Content Count

  7304
 • Joined

About JHS

 • Rank
  Forumansvarlig

Medlemsinfo

 • Bosted
  Akershus
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male

Recent Profile Visitors

14092 profile views
 1. JHS

  Mediatråd ss5 19.7.20

  Mobilbilder er bedre enn ingen bilder Ser ut som det var relativt bra oppmøte da.
 2. De har vel vært konkurs flere ganger tidligere også, uten at det knapt har blitt lagt merke til. Så de forsvinner neppe denne gangen heller vil jeg tro.
 3. Er samme bilen, den har fått nytt regnr og ny farge. Søk opp ZE70455 på vegvesen.no så kommer den opp som BT99078. Og som grcossie skriver, forskjellene på datoene for 1. gangs reg er første gang i utlandet og første gang i Norge. Har jo vært annonsert en haug med ganger, på det billigste mener jeg den lå til under 100000.
 4. Ble solgt et sånt interiør hos Eriks Bil Demontering nå, snakket med en som jobber der på fredag, det ble solgt til Sverige. Hadde vært mye pågang, selv fra andre siden av dammen hadde de fått henvendelser. Så er nok ikke "bare" å få kjøpt et sett og ettermontert, men det er jo de eneste setene som gjelder etter min mening.
 5. Bilen fra side 1 i denne tråden brant jo opp, så bilen ogge viser til over her ble bygget av MDV Specialist Engineering for 2019 sesongen. Den har fått ny dekor og noen oppgraderinger for 2020 sesongen. Synes 2020 dekoren var tøffere enn 2019 Så den live på SEMA i 2019 og snakket litt med Derek Dauncey som er team manager. Var innom bredding temaet også, han sa ikke direkte at han heller ikke var noe superfan, men det han sa er at folk har forventninger til at de gjør noe litt utenom det "vanlige", så derfor ble det sånn. Ser bedre ut i virkeligheten enn på bildene synes jeg. Noe glansbilde er den jo ikke, men så blir det jo sendt rundt hele planeten og kjørt på alle mulige arrangementer. Kult at noen bruker disse gamle bilene også!
 6. Den skiftet vel farge/utseende og fikk nytt regnr etter ulykken der den pløyde ned en haug med folk i Polen for en del år siden. Var vel ikke så gøy å være eier av den gule Koenigsegg'en etter det... https://jalopnik.com/koenigsegg-wreck-in-poland-takes-out-19-spectators-626017979 Så noen bilder fra et type cars and coffee treff et lite stykke utenfor London der denne bilen plutselig dukket opp med norske skilter for noen år siden, så oppholder seg kanskje litt utenfor Norges grenser også.
 7. Takk for hyggelige tilbakemeldinger Meldte meg inn i Amcar for en god stund siden, synes de gjør en god jobb for oss entusiaster, vil vel kalle det mest støttemedlemsskap sånn sett. Snublet litt tilfeldig over garasje funksjonen de hadde laget på Refuel og la inn bilen bare for å bidra litt. Så den fine vingebilen til Lowman hadde fått litt velfortjent oppmerksomhet der også, artig at Refuel fokuserer på litt mer generell bil interesse enn det Amcar tradisjonelt har gjort.
 8. En kompis brukte www.norskspeedometerservice.no på speedometeret på en Porsche 964 Turbo, det funket i hvert fall bra
 9. Skal du ha xenonlys må du ha automatisk høydejustering og lyktespylere, så Meca har nok rett. Om du har H7 pærer originalt har du vel neppe høydejustering, i beste fall manuell. Så du vil få problemer ved første EU kontroll om du ikke blir stoppet langs veien før det. Linken din til ekstralys.no henviser jo bare til endring av regler på ekstralys, ikke modifisering av de originale frontlyktene på bilen.
 10. JHS

  Escort Cosworth

  Se der ja, du fant et sett 8x18" ET25 til slutt
 11. Har du prøvd www.turboperformanceltd.com? Dette er Vince Osborne sitt nyeste firma, han som drev CR Turbos før (det ble solgt). Han leverer turboer til de fleste "store" Cosworth guruer i England.
 12. Haha, skal vi slette han da kanskje
 13. Hva er brukernavnet? Er tydeligvis selektiv på hvem som får PM, for jeg fikk ikke den forrige og ikke fått denne heller. Bladd gjenom brukere registrert tilbake til nov 2018, men ser ingen umiddelbare spammere der.
 14. Man kan si mye om bredding og mye annet av denne bilen, men at det er en grom bil er det liten tvil om. Jeg er heldig nok til å kunne si at jeg har besøkt MDV ved flere anledninger og fått sitte på med RS200 de har bygd også. Skulle gjerne sett denne bilen live også Er litt skeptisk til design på breddingen og noen andre detaljer selv, men det er ikke jeg som har betalt for den, så lenge eier er fornøyd så er det vel greit... For min del synes jeg breddingen på denne, som også MDV har bygd, er finere. Men Ken Block vil vel gjerne kjøre sin egen stil ulikt det meste annet, så da ble det noe nytt. Artig at noen drar disse gamle bilene fram i rampelyset igjen i stedet for å velge nye biler også. Peter og Adam er de jeg har snakket med av MDV gutta, de er ganske høflige, så sa nok ikke så mye, men tenkte vel sitt om noe av "sirkuset".
×
×
 • Create New...