Jump to content

JHS

Admin
 • Content Count

  7299
 • Joined

About JHS

 • Rank
  Forumansvarlig

Medlemsinfo

 • Bosted
  Akershus
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male

Recent Profile Visitors

13913 profile views
 1. Den skiftet vel farge/utseende og fikk nytt regnr etter ulykken der den pløyde ned en haug med folk i Polen for en del år siden. Var vel ikke så gøy å være eier av den gule Koenigsegg'en etter det... https://jalopnik.com/koenigsegg-wreck-in-poland-takes-out-19-spectators-626017979 Så noen bilder fra et type cars and coffee treff et lite stykke utenfor London der denne bilen plutselig dukket opp med norske skilter for noen år siden, så oppholder seg kanskje litt utenfor Norges grenser også.
 2. Takk for hyggelige tilbakemeldinger Meldte meg inn i Amcar for en god stund siden, synes de gjør en god jobb for oss entusiaster, vil vel kalle det mest støttemedlemsskap sånn sett. Snublet litt tilfeldig over garasje funksjonen de hadde laget på Refuel og la inn bilen bare for å bidra litt. Så den fine vingebilen til Lowman hadde fått litt velfortjent oppmerksomhet der også, artig at Refuel fokuserer på litt mer generell bil interesse enn det Amcar tradisjonelt har gjort.
 3. En kompis brukte www.norskspeedometerservice.no på speedometeret på en Porsche 964 Turbo, det funket i hvert fall bra
 4. Skal du ha xenonlys må du ha automatisk høydejustering og lyktespylere, så Meca har nok rett. Om du har H7 pærer originalt har du vel neppe høydejustering, i beste fall manuell. Så du vil få problemer ved første EU kontroll om du ikke blir stoppet langs veien før det. Linken din til ekstralys.no henviser jo bare til endring av regler på ekstralys, ikke modifisering av de originale frontlyktene på bilen.
 5. JHS

  Escort Cosworth

  Se der ja, du fant et sett 8x18" ET25 til slutt
 6. Har du prøvd www.turboperformanceltd.com? Dette er Vince Osborne sitt nyeste firma, han som drev CR Turbos før (det ble solgt). Han leverer turboer til de fleste "store" Cosworth guruer i England.
 7. Haha, skal vi slette han da kanskje
 8. Hva er brukernavnet? Er tydeligvis selektiv på hvem som får PM, for jeg fikk ikke den forrige og ikke fått denne heller. Bladd gjenom brukere registrert tilbake til nov 2018, men ser ingen umiddelbare spammere der.
 9. Man kan si mye om bredding og mye annet av denne bilen, men at det er en grom bil er det liten tvil om. Jeg er heldig nok til å kunne si at jeg har besøkt MDV ved flere anledninger og fått sitte på med RS200 de har bygd også. Skulle gjerne sett denne bilen live også Er litt skeptisk til design på breddingen og noen andre detaljer selv, men det er ikke jeg som har betalt for den, så lenge eier er fornøyd så er det vel greit... For min del synes jeg breddingen på denne, som også MDV har bygd, er finere. Men Ken Block vil vel gjerne kjøre sin egen stil ulikt det meste annet, så da ble det noe nytt. Artig at noen drar disse gamle bilene fram i rampelyset igjen i stedet for å velge nye biler også. Peter og Adam er de jeg har snakket med av MDV gutta, de er ganske høflige, så sa nok ikke så mye, men tenkte vel sitt om noe av "sirkuset".
 10. Pro Alloy er jo bra saker, Spec-R går for å være noe av det beste, men er vel ikke kjent for å være kjappest på levering. Autospecialists har jo sitt eget "merke" Airtec, skal vel være greit men tror de er ganske tunge. Skulle jeg bestilt en RS500 type intercooler i dag så hadde det nok blitt Pro Alloy.
 11. Sender du innen EU, dvs fra England til Sverige så må du betale 20% engelsk mva ja. Sender du ut av EU, dvs fra England til Norge så bør selger kunne trekke fra Engelsk mva, men da må du betale norsk mva på kjøpssum og frakt (25%) og som grcossie nevner så tilkommer det som regel ett gebyr for utlegg av mva fra transportør i Norge (UPS/Posten etc) Som regel er frakt til Sverige også billigere, siden det er innen EU. Får du sendt delene til Sverige så må du jo smugle de over grensen... Hvordan det blir etter Brexit gjenstår og se.
 12. Med de fleste RS500 type intercoolere så må vel AC fjernes ja. Mener det var en eller annen produsent som hadde intercooler som passet med AC også, lurer på om det kanskje var Radtec.
 13. Skal være fjernet nå
 14. Av poly foringer så er det Powerflex som gjelder.
×
×
 • Create New...