Jump to content

viceguy

Gjest
  • Posts

    1036
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    .
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Not Telling
  • Bosted
    .

viceguy's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Alle Klikk-klakk staga og bakre stabstag foringer var i allefall rett, så jeg tror jeg gambler å får disse fra skruvat også
  2. Må skifte disse på min 2004 Trend. Fant disse på skrivat men syns bilde av disse ser vedig rare ut, er det virkelig disse jeg skal ha (gidder ikke å bytte til poly foringer for dere som mener det er et bedre alternativ) https://www.skruvat.no/Lagring-stabilisator-P375275.aspx Klikk-klakk staga skiftet jeg i går, ble mye bedre men ser at nevnte foringer er veldig slitne,
  3. El speilet på høyre side har plutselig sluttet å virke, det på venstre side funker fint så tviler lissom på at det er noen med bryteren. Er det separat sikring for hvert sepil eller er det samme sikring for begge sider. Om jeg må bytte speilet, går det da ann på enkelt vis å flytte over den lakkerte delen fra mitt speil til ett som handles inn fra hogger? Speilene har forresten ikke fold-in, men om jeg får tak i slike, er det noe mere jeg må skifte da for at de skal virke?
  4. Vet det er gammel post, men denne finnes ikke lenger i Wolf's sortemang. Fikk svar på det i dag Såååå noen som har tips hvor jeg kan få tak i en tilsvarende, eventuelt noen som har laget form utav denne å kan støpe en til meg?
  5. Jeg har nå Pioneer spiller FH-p80BT installert i min Mondeo, når jeg monterte denne for 6 år siden så måtte jeg kutte bort litt av plasten inne i hullet (Den delen med rundt hull på bildet nedenfor) å da fikk jeg den akkurat inn med et nødskrik. Nå vurderer jeg å handle inn Pioneer's modell FH-X840DAB, men ser til min store irritasjon at den er 165 mm dyp, kontra min gamle som er 152 mm. Frykter derfor at den enten vill ligge utenfor konsollen eller at jeg må skjære vekk mye mere plast i hullet, noe jeg ikke har særlig lyst til Derfor spør jeg om noen av forumets brukere har installert overnevnte stereo i sin Mondeo MK3 og hva som eventuelt måtte gjøres for å få den til å ligge i flukt med konsoll fronten.
  6. Fant DENNE som jeg bestiller, funker den ikke så er det ikke mange kronene som har gått i dass kontra norske priser
  7. Vel var ikke jeg som slettet teksten i det inlegget, så jeg aner ikke hva som har skjedd jeg. Fant DENNE men det sto i beskrivelsen at den ikke ville fungere på enkelte Forder. Skal brukes på min 2004 Mondeo (1.8 Trend (altså bensin)) så er nå på jakt etter en billig leser (om jeg denne ikke vil funke på min bil) som kan brukes med bluetooth og funker med programmet Forscan eller har programvare som følger med.
  8. Her var det utrolig lite hjelp å finne
×
×
  • Create New...