Jump to content

Sveinung

Gjest
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sveinung

  1. Hei. Min fetter er heldig eier av 1 av 300 X Roads. Han har vært uheldig å ødelagt fangeren foran. Vi har henvendt oss til flere forhandlere men ingen kan hjelpe. Før jeg kontakter en forhandler i Nederland (eneste stedet modellen ble solgt) forhører jeg mer her inne. Noen som har tips? Se vedlagt bilde for mer informasjon.
  2. Så de er å se som mk2 altså. Er det noen andre endringer da en utseende på fronten?
  3. Hei! Det var en liten ting som forstyrret nattes søvnen min natt til i dag. Kan noen fortelle meg hvilken tidsperiode Ford Sierra 2.0 IS ble solgt og hva slags typer den ble solgt som? Jeg har sett dem i 86 utgaver som 3-dørs og 5 dørs cupe. Ble de solgt som sedan eller stasjonsvogn også?
  4. Ford Sierra 2.0 IS 3-dørs ønskes kjøpt. Ta kontakt.
  5. Gratulerer Fubar. Den var kjempe fin! Jeg har så lyst på Sierra igjen!
  6. Jeg ser på Cosworther hver dag min venn. Er det ikke greit med litt andre typer da. Jeg syns alle er så like, jeg.
  7. Felgene er jo helt råe! Husker jeg hadde noen replica av disse på min gamle Sierra. UhuuuuU!
  8. Dette må være den fineste Cosworthen jeg har sett noen gang. Fargen, felgene... Helt fantastisk! Følg lenken under. Masse fine bilder. Lenke Sveinung
  9. Jeg har en som jeg vurderer å selge. Den er EU godkjent frem til September 2010. 2.0 IS :-)
  10. Kjerra mi fusker. Jeg fylte på litt for mye olje for noen dager siden. kan det være det som er problemet? Det kan høres ut som den kun sviver på noen av sylindrene.
  11. Er mulig interessert i frontfanger, så lenge den er strøken. Hvor mye skal du ha for den?
  12. Liker den veldig godt som den er jeg. Eneste jeg kunne tenke meg å gjøre er å senke den. Vasket den i en vaskehall rett før jeg tok de bildene. Oppdaget da at Ford merket var vasket vekk. Peiste rett opp til bensinstasjonen og fant merket nedi en rist.
  13. Jeg tok noen nye bilder da jeg vurderte å selge min, men har nesten ombestemt meg og vil ikke selge. <3
  14. Ønsker å kjøpe et sett med dører til min Sierra. Det er 3-dørs versjonen jeg har og ønsker dører som er rustfrie. Jeg vet ikke navnet på fargen med legger ved et bilde. Jeg befinner meg på Sørlandet og telefonnummeret mitt er 99254378. Ser helst at dere kontakter meg på SMS eller e-post.
  15. Kan bli gøy det Jeg får teste litt da. Hva er TPS?
  16. Først kan jeg jo si at jeg har hatt min Sierra 2.0 IS (3-dørs) i et halvt år nå. Når jeg kjøpte denne bilen var planen helt klar. Dette var en vinterbil og den skulle herjes med. Den ville mest sannsynelig ikke holde gjennom vinteren. Dette endret seg fort. Jeg ble mer og mer glad i denne bilen og det endte med at jeg solgte min Passat 1.9 TDI og kun brukte Sierraen. Den er jo helt kung! Det som er litt dumt er jo at Sierraen blir mer og mer krokan for vær dag som går. Når jeg kjøpte denne så var jo planen og vrake den når vinteren var omme. Da hadde jo rust lite betydning. Noe jeg er litt bitter for den dag i dag. Nok om det. Jeg har to problemer. Bilen bruker ca 1.5 Liter på mila. Det er jo ganske mye. Hvis jeg gir mye gass over lengre tid også slipper gassen smeller det noe ekstremt i eksosen. Er det noen sammenheng mellom disse to? Håper noen kan hjelpe. Hilsen Sveinung
  17. Sveinung

    Min bil!

    Sierra_Coupè87: Den var kjempe nydelig! Håper du legger ut flere bilder med tiden. :-)
  18. Hei jeg legger ved noen bilder av hva jeg mangler på min. Bilder sier så mye! Mangler luke til rom Mangler noe i dørene Jeg mangler også hattehyllen. Den platen som skal ligge over bagasjerommet. Har du noe av dette?
  19. Hehe. Det var faktisk helt fint og rent på denne bilen.
  20. Takk skal du ha. Det var en artig liten luke!
×
×
  • Create New...