Jump to content

bana_iøra

Gjest
  • Posts

    557
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hedmark
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Hedmark, Disenå

bana_iøra's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Får håpe det har tak. Ser ikke bra ut på værmeldinga for helga.
  2. Det er køln aksling. Men diff blei montert uten å sette opp riktig, den har tålt mye missbruk før den røyk.
  3. Ja der var det slutt på innmat i akslingen. Drøss ut både skruer å olje. Skvatt litt da det plutselig ikke var noe gir å holde på i nedbremsinga.
  4. Jeg skar prøve igjen. Ble for lite kjøring på rudskogen.
  5. Det er de ja. Mener de bare er i medium blanding. Var r888 du fikk i fler.
  6. Toyo R888r i dimensjon 235/40R17 selges. Gir meg med racing for i år å har noen dekk jeg ikke trenger lenger. Fine dekk til trackday kjøring, ca 1-2 sek tregere på runden enn brukte hel slicks. 4stk nye ubrukt, men har vært monter på felg. 7500,- 4stk brukte, kjørt ca 13 varmesykluser halv slitt så mye morro igjen. 3000,- Dekk sitter i dag på felg og blir tatt av ved salg. Alle dekk er kjøpt i år, prod i 2015. Jeg holder til i Sør-Odal, men kan leveres Jessheim i ukedagene. Tlf: 95116953
  7. Kan jo også ta dine egne rundetider med en Aim GPS lap timer. Har en slik i løps bilen, den er veldig enkel å finner banen selv. Ganske nøyaktig i forhold til tidtaking til transponderen. http://www.demon-tweeks.co.uk/performance/car-preparation/aim-motorsport-solo-gps-lap-timer
  8. Dessverre er det ikke så vanskelig å plukke en Ford med en Toyota.
  9. Det gikk ganske bra den helga. Første gangen jeg har vinni alt fra kval til alle løp. Løp 2 og 3 starter fra 6 spor også. Hjalp å få riktig effekt, noe jeg ikke hadde på første NM runde. NBF i sammarbeid med noen konkurenter fikk da stupa ned bilen min 46hk. Jeg hadde tenkt til å kjøre på Rudskogen, men ferie tur kom i veien. Har satt av tid til Våler treffet, hvis jeg får komme med Toyota? Escorten blir ikke prioritert i år. Kan sikkert hjelpe til litt på treffet i år også hvis det trengs.
  10. Supertourisme Turbo er konkurrenten til DTC/NTCC. Etter som jeg forsto på Rune Næss(promotor for NTCC,DS3),så hadde han vært med i begynnelsen, men så falt vel heller valget på V8 biler. Supertourisme Turbo får vel å bare kjøre de små banene i Danmark å sliter vel litt med publikums oppmøte. Det at dem tar turen til Norge er sikkert for å få kjørt en litt større bane, og selvfølgelig vise fram konseptet til nordmenn. Nå skal dem slite med å konkurrere mot DTC og NTCC, som nå har fått FDM sport klassen du kan starte med etter go kart. Deretter hopper du opp til DS3, for så å ta siste steg til V8 bilen. Enhetsklasser er vist det som skaper spennende Racing mener dem. Men for min del litt kjedelig å se på.
  11. Neste helg kjøres runde nr.2 i racingNM på Rudskogen. Her er det store muligheter for å få med seg mange flotte biler og mye bra racing. Det er også mange Forder som stiller til start i historisk. Møt opp og støtt Norsk racing..!
  12. Det kan hende 0.625 blir for lite hvis arealet på stempla i kalipra er stort. Beste er å regne på det først.
×
×
  • Create New...