Jump to content

glenn985

Gjest
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Bodø, Nordland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

glenn985's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. har bilen hel fortsatt. ta kontakt vist du trenger delebil eller deler goaaseli@gmail.com
  2. 95 modell mondeo stv. vurderes solgt i deler vist jeg får solgt nok deler. bilen er hel så har stort sett alt. noe deler er dårlig. bilen er hvit km stand 265000 send epost med hva du er ute etter og pris. goaaseli@gmail.com
  3. vurderes solgt i deler. send epost. goaaseli@gmail.com
  4. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/an...nnkode=21951925 her ligger det bilder.
  5. Ford mondeo 95 mod stasjonsvogn 2.0 liter 136 hk selges som delebil rep.objekt. bilen er fullt kjørbar og eu godkjent til nov. 2011 trenger litt påkost for og bli bra igjen. - bytte av fjærer - bytte av registerreim - bytte av eksos - og litt småplukk har litt rust i hjulbuene bake. det som er byttet iløpet av det siste året er - støtdempere alle 4 - bremseskiver og klosser framme - vannpumpe - dynamoreim - varmeapparatregister bilen er i daglig bruk og har vært veldig pålitelig gjennom 3,5 år. prisantydning 7000,- bilder kan sendes på epost send helst epost til goaaseli@gmail.com eller ring 45802795 er ikke hær inne så mye
  6. vet at det ikke er likt men vil ha eksos bare på den ene siden. så er flensen lik så regner jeg med det kan brukes
  7. lurte på om eksos fra 1.8l kan brukes på en 2.0l stv da fra kat og bak.
  8. glenn985

    Støtdempere

    jeg fant ut at trailerparts.no var av di billigste på støtdempere og mye annet. 656 pr stk bake.
  9. lyden kommer fra der drivakselen går inn i girkassa. så hva kan det være da? alle tennern på drivakslingen ser fin ut.
  10. byttet du til originale motorcraft plugger fra ford eller andre? hadde samme problem og da jeg byttet til motorcraftplugger fra ford igjen. funket alt bare fint. så hos meg var det bare feile plugger. og snodig nok selv om alt var likt så hadde merket på pluggene noe og si..
  11. hvordan skal jeg gjøre det for og pakke inn kulen igjen. hva må jeg demontere og hvordan tar jeg av drivakslingen.
  12. hvordan løsner jeg slik at jeg for gjort det da. trenger jeg og ta av hele akslingen eller er det lettere måter og gjøre det på?
  13. hei fikk en ulyd i drivakselen på høyre side etter jeg hadde nede forstillinga ved bytte av støtdempere. hva kan dette være? virker som om det kan være indre drivknute eller noe sånt. merker ulyden veldig gått i lav fart på grusvei..
  14. Hvor kan jeg finne bakfjærer til mk1 stv billig? finner ikke på biltema men helst billigst mulig. og ikke senk.
  15. glenn985

    Olje vs Gass

    har fått tips om at jeg kan bruke støtdempere rundt hele bilen fra både stasjonsvogn mk1 og mk2 og fra sedan mk1 stemmer dette?
×
×
  • Create New...