Jump to content

escrot

Gjest
  • Posts

    1228
  • Joined

  • Last visited

About escrot

  • Birthday 01/30/1991

Medlemsinfo

  • Bosted
    Eidsvoll i Akershus
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Recent Profile Visitors

4654 profile views

escrot's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Ønsker å kjøpe bakfanger til en mondeo mk3 stasjonsvogn. Helst i fargen panther black, men er det billig nok kan andre farger godtas. Holder til i Eidsvoll i Akershus, men kan kjøre et stykke og hente. Kontakt på PM
  2. Var det jeg fryktet :/ Vil det slite mye på kassa (les synk.ringer) å kjøre slik? Skal bytte bil om ikke så lenge, så er ikke så gira på clutchbytte når det stort sett fungerer greit.
  3. Kan det være luft i slavesylinderen? Er jo verdt å prøve å lufte den. Noen som vet hvordan jeg gjør det på denne bilen?
  4. Det har jeg skjønt, men hvorfor løser ikke clutchen helt ut?
  5. Da går det som sagt kjempelett. Når jeg først får den i revers med motoren i gang så gå den lett inn igjen hvis jeg prøver på nytt. Men hvis jeg clutcher på nytt så er det back to square one. Det er ikke noe justering på mastersylinderen da? Virker liksom som at clutchen ikke kobler helt ut... men siden dette har vært sånn i 7 år, og har blitt værre nå, så skjønner jeg egentlig ikke så mye. Burde ikke lamellen slitt seg til hvis den lå inntil?
  6. Vi har hatt den siden den var ny. Og den har vært sånn i 7 år nesten. Aldri hatt trøbbel med clutchen. Men mye tyder på noe clutch-relatert siden kassa girer kjempelett når motoren ikke går. Men hva? Lamell/trykkplate, svinghjul, slavesylinder, mastersylinder? Tenkte noen visste hva det kunne være så jeg slapp å prøve alt [emoji14]
  7. Har en 2005 Mondeo mk3 2.0TDCI 6-trinns manuell med 193 000km på telleren som i flere år har vært litt kranglete å få i revers ved kald bil. Det har som regel løst seg ved å sette i 3.giret først, men dette fungerer nesten ikke lenger. Her om dagen når det var ca. 10 minusgrader, var jeg innom alle gir og prøvde flere kombinasjoner, prøvde å trille bilen litt frem og tilbake, clutche på nytt uten at det hjalp direkte. Til slutt smatt den inn i revers. 1.giret er også litt hardt å få inn, men det går alltid. Har lest litt om dette på talkford, og der opererer de med flere teorier. Deriblandt girolje, girkassefester, overføring og clutch. Greia er at dette problemet oppstod når bilen var ca. 3 år gammel, og vi har vært flere turer innom merkeforhandler, uten at de har klart å løse problemet. Det ble byttet giroverføring sist, noe som ga en veldig liten forbedring. Finnes det noen bulletin fra Ford på dette problemet?
  8. Har du sjekka at ukedag og klokka går riktig da?
  9. Kjenner ikke til connecten, men er det eksternt tidsur på din? Eller er det integrert i kjørecomputern?
  10. Er det ikke eberspächer i disse?
  11. Den nye utgaven er ikke 100% Kompatibel med varmere eldre enn 2008, pluss at den nye serien betjeningselement kom vel i fjor, og ting tar nok litt tid Like mange funksjoner på den ganle også. Bare annet utseende, og annen pris
  12. Det går sikkert, men ford har det nok ikke som løs del i delekatalogen.
  13. Det var som antatt flammesensoren som var synderen! Den kostet for øvrig 450kr + 310kr i pakninger og sil. Nå virker varmeren kjempebra, var myye røyk fra den i starten når eksosen var påmontert (full av diesel). Tvangskjørte varmeren en times tid ved å koble ut tempføleren, og sette varmeapp. på full guffe (da oppnår aldri motor driftstemp. slik at varmeren jobber for fullt hele tiden), og da brant den uten røyk eller lukt etterpå. Håper på noen år med problemfri varmer etter dette.
  14. Viste seg at flammesensoren var gåen. Det var mest sannsynlig grunnen til at den slo seg av rett før maks effekt. Styreenheten fikk ikke beskjed om at det var flamme, og gjorde et nytt startforsøk, selv om det var flamme Det lå heller ikke noen feilkode inne, siden sensoren lå innenfor grenseverdiene som setter feilkode (50-3400 ohm). Likevel var motstanden i føleren bare 640 ohm mot 1200 ved 20 grader. Må få tak i en ny føler, så får vi se om det hjelper.
×
×
  • Create New...