Jump to content

sierra91

Gjest
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

sierra91's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Selger en dør til ford Sierra 90 modell Pris 400 ,- send mail for mere info og kjøp..
  2. Hei. Ønsker å kjøpe en D5WZ kjørevarmer som jeg kan bruke som en dele varmer ev. fikse opp alt etter hva som er galt med den.. Prismessig er jeg intressert i å betale etter tilstand på varmeren..
  3. Kan noen fortelle hva volt som skal være på inngang til temperaturs føleren som sitter i grillen til eberspracher varmeren på Mondeo mk3 ??
  4. Hei. Jeg har fått opp denne koden på feildiagnosen hvor det står B2464 Aux. heater start time exceeded. Men ikke fått noe mere forkaring på hva som har forårsaket dette..?? Har nå lest litt på forumet her å kommet frem til at det muligens kan være flamesensor og skal ev. prøve å se på den å det enkleste er vel å ta ned hele varmeren å demontere.. Jeg hadde overhaling på den for 1,5 år siden å byttet pakninger. sil. og plug og varmeren fungerte supert etter dette.. men røyk veldig i fjor vinter da det ble mye små kjøringer innimellom men tok den på langturer og fikk blåst den rein men det som har skjedd nå er at den starter og pumpe går (Tikker ) i ca 15 sek for så og gi seg igjen.. Så deler dette med dere for å få ev. innspill ev. Erfaringer som dette som kansje har skjedd flere her på forumet Bilen er er 06 tdci.
  5. Ok..skal sjekke dem da på høyre side... jeg fikk et tips om å sjekke om det var tett i nærheten av kupefilteret.. hvis ikke kunne det komme inn vann der hvis det ikke var tett der og ned på høyre side på gulv seksjon.. Hva mener dere om den muligheten ??
  6. Hei. hvor sitter denne kanaldreneringen hen ??
  7. Hei. har en Mondeo som blir veldig fuktig i gulv Høyre side foran og bak i disse våte tider vi har.. Har noen noe tips om hvor jeg kan begynne å feilsøke.. Har sjekket med dørene å de er tette så der kommer ikke vannet fra.. Så da er det bare å komme med sine tips å erfaringer folkens..
  8. Hei. jeg har en 2002 mondeo 2,0 som jeg kjøpte i des.2013 og skal byte motor olje på i disse dager.. Jeg har hørt så mye om div. motor havarier og lurer derfor på om dere på forumet kan dele deres erfaringer når det gjelder olje valg på disse motorene. Bilen har gått 300,000km så noen sier 10w / 40 mineral og andre sier semi synt olje.. Så hva mener dere andre om den saken..
  9. Selger en Svart Mondeo STV. som et rep.objekt da den skulle vært inne til eu.kontroll i høst.. bilen har vært i daglig drift fram til slutten av desember da en nyere Mondeo ble innkjøpt og tok over.. Det som jeg vet må fikses er midtre eksos, bremser bak ev. stramming av håndbrekk da dette ble byttet for vel 1 år siden samt rust rep. i høyre kanal.. Denne er bra i bakre hjulbuer da det har vært montert fett lister i hjulbuene på den og km.standen på den er ca 157000 km så det skal jo ikke være ille.. Det er byttet regreim og vannpumpe på 128000 km så her kan du nok kjøre en god stund til.. Bilder av bilen kan sendes på MMS EL. MAIL Selges med alufelg på sommer og vinterdekk.. sommer må byttes ut og vinterdekkene er så godt som nye med pigg.. Send mail for mere info el. ring på TLF. 90048531 ( Østfold ) ER ÅPEN FOR BUD PÅ BILEN OG SKAL PRØVE Å FÅ INN NOEN BILDER HER BARE JEG FOR KAMERA TIL Å FUNGERE
  10. Hva kan du selge de felgene for da ??
  11. Selger et interiør til en 68 20m ht i farge svart med grå striper.. Ring for info.. tlf 90048531 Det befinner seg i østfold..(mysen.)
  12. Selger en 68 17m stv hel eller i deler... Ring for mere info...tlf 90048531 Bilen står i østfold..(mysen)
  13. Selger en bakluke til mondeo som sagt for 600,- Den befinner seg i østfold..(mysen.)
  14. Har en bensintank til sierra is med føler og påfyllingsrør som selges for kr 500,- Den befinner seg i østfold.(mysen.)
  15. er på jakt etter lamper +sete foran å er takknemlig for alle svar.. kan kont. på mail to-gars@c2i.net
×
×
  • Create New...