Jump to content

RsturboS2

Gjest
  • Posts

    1298
  • Joined

  • Last visited

About RsturboS2

  • Birthday 07/09/1980

Medlemsinfo

  • Bosted
    Oppland
  • Medlemskort
    Kun digitalt

Contact Methods

  • MSN
    haakon954@hotmail.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Lillehammer!

Recent Profile Visitors

6655 profile views

RsturboS2's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Takk for svar. Bare og bestille seg 2 da tenker jeg.
  2. hehe Godt poeng ja den gjør det
  3. Hei Folkes Dette er en stund siden. Jeg har i sommer tatt meg tid til og passe på Rsturboen som jeg har. Denne er nå Veldig bra stand og fungerer greit nok under kjøring. Men under tomgang blir den varm (for varm) jeg kan ikke stå lenge i et kryss før den blir for heit. Jeg har Bytta Og rengjort hele temp huset byttet alle følerne også, Ny termostat åpner nå på 82 Grader, Har også "flushet" anlegget for og sjekke om det var noe grums liggene der også med slik renseveske. Vi har konkludert med at det er vifta på fronten som ikke er bra nok men der sitter det jo både en GRS og en Stor Radiator fra burton (Pro Alloy). Det blir trang med plass. Hvordan har dere gjort det kjører dere to vifter i Front ? Hadde vært supert om den holdt seg innafor grensene selv om jeg blir stående på Lyskrysset. Jeg fant noen Vifter på ebay men usikker på hvor mye som må moddes for og få plass til to vifter i front. (kanskje ta ut litt i fanger ? ) https://www.ebay.co.uk/itm/Pro-Alloy-High-Performance-SPAL-Fan-kit-for-Sierra-and-Escort-Cosworth/321929778154?var=&hash=item4af48293ea&_sacat=0&_nkw=kenlowe+fan&_from=R40&rt=nc&_trksid=p2047675.m570.l1311.R1.TR9.TRC2.A0.H0.Xkenlo.TRS0 Den linken er bare noe jeg fant fort. Dyre vifter da men må kunne gå ann og finne noen som er samme spec som passer i front. Takk for Tips. Og gode Løsninger.
  4. Tja vi var jo tre voksene karer i bilen men. Den virket bare Dau. kan jo være dauvkjørt kanskje? Edit: Tror jeg adventer med denne bilen jeg. Finnes vel flere Mondeoer og se på Takk for svar.
  5. Hei. Jeg snuser på ny bil og var og prøvekjørte denne en mondeo 2011 mod 2 liter bensin og manuell kasse. men synes den dro veldig sakte til og være en 2 bensin. Min gamle er jo en 1.8 og synes den gikk bedre enn denne. Bilen har Rulla 50.000 og synes den er veldig bra slik ellers. Er det noen som har synspunkter rundt dette? Jeg gjorde et rask google søk og fant en del tråder om dette. men ikke noe spesielt og sette fingern på. Jeg ønsker med denne tråden synspunkter på hva jeg burde sjekke opp. Mvh
  6. Den Girkula der.. Står det RS med Blå skrift på denne ?
  7. RsturboS2

    EFI på RST

    Hei har også godt til kjøpt av msII og ønsker gjerne folk med erferinger hvordan det er satt opp! sett på noen youtube videoer men..
  8. Dette skjedde hos meg også idag akkurat nå! her hatt denne feilen før! og da gikk den seg til etter at vi koblet til en slik data reset kode sak på hjernen til bilen! Jeg fylte besnin her om dagen da riktig nok 95! pleier og fylle 98! kanskje ha noe med det og gjøre? jeg fikk ingen svi lukt men den gikk dårlig i oppover bakke og jeg merket at den ikke hang med!!
  9. hva med ic da? har en som er dobbelt så stor som stnadard... holder til værtfall 1,3.. pm er fint om du er intr... bor i fåberg men studerer i bergen.. dette er en pace cooler og er laget til rsturbo..
  10. 145 er jo det 2 literen har.. mente den hadde 145.. tror den 1,8 har 125? bensin alså.
  11. En oppdatert liste da? er den oppdatert den på førstesiden.. hehe
  12. og bra er det ! synes det er rart at den skal begynne og bruke olje etter 220.000 helt plutselig. bare fordi jeg har kjørt lillehammer bergen 4 ganger. kanskje det er fjellovergangen den ikke trives med? hehe. lurer på om jeg skal ta et fullt oljeskift..
  13. fant det ut det selv. etter vært litt vanskelig og beskrive men ser ut som det er en del søl der. nå er det for mørk og se noe vettugt idag.. så blir i morgen.. men høres veldig rart ut til en bil som har rulla 220.000. vi for se om det blir bedre dette. tror jeg kjører ganske greit.
×
×
  • Create New...