Jump to content

sierra "cossi"

Gjest
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sierra "cossi"

  1. "Streetmeet" alvdal i østerdalen lørdag 31 august

  2. Nå i slutten av august prøver jeg og noen kompiser og dra igang streetmeet på alvdal, Vi har fått lånt stor asfalt plass og holde treffet på, det bli utstilling, burning, servering av mat, pub på kveldstid og forhåpentligvis godt vær! Treffet holdes den 31 august og vi håper flest mulig vil ta turen da vi har tenkt og opprette dette fast hvert år Noen som kommer?
  3. Skal ikke kjøres no mere før det er gjort nei men kan feil turbo i forhold til chip gi feil på innsugs temp føler?
  4. Nei har ikke det men det lukter rimelig feit blanding ifra eksosen...
  5. Enda et potensielt dumt spørsmål her, Har fått til phase sensor så nå begynner den ikke å fjuske når jeg nærmer turtalls sperra... Men den er fortsatt veldig tungstartet og tomgangsregulator er fortsatt ikke med på leken (tomgangs motoren er i orden) Kan innsugs temp giver ha noe med saken å gjøre? får ut feil kode på den... Takknemelig for alle forslag!
  6. Takker, suveren side!! Skal det være lambda på L8 nettet?
  7. den stopper ikke hvis jeg tar av kontakt inn på fordeler men hvis jeg setter på kontakten med trykke inn låsing så hoster den til et par ganger og stopper. Noen som har koblingsskjema og pindata på l8 nett?
  8. har fora 205 blokk, er ikke helt sikker på hvilket nett som sitter i den.. Men hvilke av kontaktene er til banke føler? den med sånn låsing du trykker inn for å løse av?
  9. Et spørsmål til her, hvilken av de 2 svarte kontaktene skal inn på fordeler? fant ei ledig kontakt som og passer på fordeler men det var forskjellig låsinger på kontaktene.. Skal det sitte en føler i trykkrør imellom innsug og intercooler? L6 ledningsnett.
  10. Da har vi forskjelden sånn sett men i realiteten sitter det vell en restriktor i begge rørene på 20mm (ventiler) Blir ikke bøttene like fort fylt da?
  11. Lurte og litt på hvorfor den leverer mere luft og foresten? Trykket er jo likt og ventilene er jo like stor uansett størelse på turbo så kanskje noen kan utdype det litt? : )
  12. Tror det er cosworth tank ihvertfall, skjer ved hardt pådrag rett fram og så..
  13. Takk for alle svar, Ble veldig mye klokere!! : )
  14. Oi.... Er en oppi dalen her som kunne fortelle meg at 3,5 bars grunntrykk var beregnet på det han omtalte som max ladetrykk på 330 oppsett ca 1,5 bar. Ja vil ikke ha no mere motor ras ihvertfall... kosta en del kr den bunndelen jeg har nå.. Men minimum 3,5 grunntrykk da? Mvh Tror chippen er laget til helt "standar" 330 oppsett
  15. Fase sensor er også skiftet samtidig som veiv sensor. Husker ikke merke på btr men er 1:1 ihvertfall. 3 bars grunntrykk
  16. Ja den sitter fast og ligger 0,5 unna, føler er ny. Ikke sjekka afr verdi nei men bilen har funka bra med den turboen før ihvertfall.. Må få tak i bredbåndslambda for å finne ut av afr da?
  17. Har en ombygd sierra 4x4 cosworth med L6 ledningsnett, 330 oppsett, progresiv btr og GT3076 kopi turbo. Nå til problemet den fjusker til et par ganger når jeg kommer til ca 5000-5500 så dør den ut og stopper (lite gunstig baklengs på isbane) hvis jeg skrur av tenninga og starter den igjen så virker den normalt til neste gang det skjer, Lader ca 1 bar hvis det har noe å si. Problem nr 2 er at bilen er litt tungstarta og at tomgangs motor mangler styring (15 strøm er i kontakten) gir jeg litt gass så starter den lettere. Er det noen ute her som har opplevd noe av det samme? Mvh Nils Erik
  18. er 2wd motorstyrin på den sikkert L6 da? Jeg må holde litt gass for å få start på den ja... bilen er ombygd så det er fult mulig det er gjort noe rart der.. Den blå 2 polet temeratur føleren i bakkant av topp ved peilepinne du mener?
  19. sierra "cossi"

    Girolje

    biltema olja funker knall den : )
  20. Ja ha det å sjø, har ikke plugga strøm på den men har kontrolert at den går fritt..
  21. Har nettop fått inn at motoren i cosworthen med ny innmat og nye følere, nå er bilen tung å få start på og går ikke å tomgang.. ellers er alt i orden... noen som har en anelse?
  22. Har vært borti mange sånne med feil på pumpe driver.
  23. ford sierra ohc motor som starter og går uten alt for stort olje forbruk ønskes kjøpt. Haster! helst i hedmark Nils Erik 48051004 Alvdal
×
×
  • Create New...