Jump to content

Osworth

Gjest
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Osworth

  1. Da har jeg endelig en oppdatering! Bilen er ferdig på TÜV, og skal godkjennes her i landet på mandag som kommer. De fikk ikke godkjent mer enn 313hk "pga styrken på karosseriet". Men da skulle alt bli godkjent - Felger og coilovere, samt motor med de endringer som er gjort (turbo, dyser, intercooler osv). Blir greit å slippe skru seg ihjel bare for en EU kontroll. Satser på alt går i orden. Da henter jeg isåfall bilen neste helg! Han skulle prøve å ordne YB på skiltet. Hadde vert meget.
  2. Får ikke håpe bilen har gått i luften. Skal kontakte de i morgen å høre hvordan de ligger an.:-D Har tatt en del lenger tid enn jeg ble forespeilet.
  3. Usikker på sideskjørtene. Mer lik på MK1. Kledelig det
  4. Ja, når du sier det, så ser jeg den. Bare brukt fjær og demper på forrige cossien, så har ikke tenkt på den svakheten ved bruk av coilovere. Nei, det vil de vel ikke godta. Rart de ikke har knekt allerede.. Ikke akkurat laget for å tåle noen som helst vekt. Sender det gladelig på mail til førstemann som har mulighet for å få det på nett på et eller annet vis.
  5. Litt OT, men tenkte å få ut et bilde av bilen. Får opp denne beskjeden: "The file selected is too large. Max 0kB".
  6. Kan godt være det blir en utfordring. Etter det jeg kan huske, så er vel cosworthene forsterket litt mer enn vanlig Sierra i dempertårnene bak. Tenker på den L-formen som er sveist fra gulvet og oppover dempertårnet på hver side. Meen - har som sagt ikke idè om hva som må til for en slik godkjenning, så får bare ta det som det kommer.
  7. 380HK. Ja, coilovere fremme og bak, uten at det er gjort forsterkninger.
  8. Effekt og coilovere. Bremsene er nye, men tilsvarende originale. Får se om de er gode nok i forhold til effekt.
  9. Da har jeg levert fra meg bilen. Gikk vanligvis 2 til 6 uker før den stod klar for godkjenning her hjemme, sa de!
  10. Bilen er akkurat importert, men med 27års bruksfradrag skulle engangsavgiften bli ca 25 000kr med 380HK, kontra 15 000kr med 220HK. MEN med nye regler til neste år, så kan jo det forandre seg litt. Hjelper hvertfall fælt på at den er så gammel.
  11. Har fått pris i dag på 65 000+ moms av et firma som driver med dette. Da ordner de alt og jeg får den ferdig vist og godkjent i Norge. De har bla fått tüv godkjent en Escort MK 1 med 380 Cosworth hester tidligere, så tror saken er i de beste hender. Blir satt i gang rett over nyttår, så skal holde dere oppdatert. Aldri vert borti en sånn godkjenning før.
  12. Har vert borti startproblemer ved motorbytte tidligere, der kontakten på ledningene som går til dysene ikke var skikkelig i. Sikker på den får bensin?
  13. Ser ut som tüv godkjenning blir veien å gå for meg. Gjort litt for mye med den motoren til at eg har lyst å skru den original og tilbake nå, for så å risikere å måtte gjøre det flere ganger seinere. Blir ikke noe billig løsning, men ser ikke noen vei utenom. Livet er hvertfall alt for kort til å kjøre rundt i en original Cosworth.!
  14. Takker for svar. Bilen kommer fra Danmark. 1990mod. Ingenting godkjent derfra. Motor bygget av Oppliger. Originalt sprut. T35 kulelager turbo med .82 eksos. Går vel under T34. Er ekstern wg. RS500 style intercooler er det jo. Hvordan gå frem for å få godkjent den med oppsett som en "Wolf"?
  15. Har en bil med nybygd motor som hadde kledd norske skilter. Skal på visning på BT, da den nylig er importert. Vil prøve å godkjenne den med effektøkning, men stiller på bar bakke. Har hatt kontakt med Ford Norge, men de kunne ikke hjelpe meg. Anyone?
  16. Har en stk komplett DOCH motor 2wd med girkasse . Selges for kr 1500 / bud. Girkassen kan også brukes på 2wd cosworth viss en kjører som en prest. Pris på den røde frontfangeren 3000 /bud. Har ikke downpipe. Du kan høre med Johan på tlf: 90 65 02 98 om han har. Cosworth karosseriet selges for 10 000. Usikker. Har bare håndbrekksvaier til deg :/
  17. Har original eksos med doble katalysatorer og mellom-potter i grei stand viss noen trenger det. Remus potte med dobbel stuss Kjekt på EU. Uten downpipe. 1200kr / bud.
  18. Bare å komme å se. Står på Os. Bare å gi en lyd. Skal til Os i morgen (Søndag)
×
×
  • Create New...