Jump to content

torino70

Gjest
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Trofors
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Bosted
    Trofors

torino70's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Hei, fant denne. http://www.motomobil.com/3237,42640140-10.html Hvordan gikk det med oljelekasjen i helga ?
  2. Mye fint der, takk for at du la ut bildene så vi fikk se.
  3. Helgelandstreffet 2013 Ford M Vi har igjen gleden av å invitere til Ford M-treff med gjester til Mo i Rana. Treffhelg blir 31 mai - 2 juni 2013,og denne gangen blir treffet avholdt på Revelen ( Mo i Rana camping ). Campingen ligger kun 2,5 km fra sentrum, og har mange motell-rom, samt enkelte hytter og rikelig med vogn og teltplasser. Vi setter, som vanlig, det sosiale i høysetet, og ser gjerne at man tar med familien. Programmet for helgen er like enkelt som alltid: Fredag oppmøte fra ca kl 1500. Vi slår opp telt og ordner de praktiske tingene, og nyter gjensynsgleden! Lørdag stiller vi opp bilene utenfor Coop Obs Kjøpesenter etter en liten æresrunde i byen, og kanskje får vi besøk av andre likesinnede. Felles kjøretur er under planlegging. Tilbake til campingen ca 1500-1600. Koldtbord fra ca 1900. Vi satser på lotteri og sosialt samvær utover kvelden. I denne forbindelse har vi noen praktiske opplysninger: Tlf Camping 91701965. Priser: 2 manns rom 800,- pr natt, 4 manns rom 1200,- pr. natt, og hytter 450,- pr natt. Treffavgift kr 75,-, og maten 150,- Dere ringer og reserverer plass på campingen selv, men må gi oss beskjed om hvor mange som skal ha koldtbord, senest Mandag 27/ 5, på grunn av bestillingstid. Når dette er sagt ønsker vi alle hjertelig velkommen, og vel møtt! Med hilsen Eivind og Håkon. Tlf. Eivind 90072938 Tlf Håkon 95903203
  4. Nå nermer det seg treff, det er bare å vaske Taunusen eller M`en å komme en tur.
  5. Ford M klubb og Taunus klubben arrangerer i år som i fjor årets treff på Midtkil-Camping. Treffet vil foregå 7-9 September. Taunus og M premieres i egne klasser. Som alltid så prioriterer vi det sosiale og ser frem til ei trivelig helg For hyttebestilling kontakt Odd Fossmo (Taunus klubben) tlf 920 65 789 Kjell Ove Tannvik (M klubben) tlf 918 66 451 Gå gjerne inn på www.midtkil.com og ta en titt eller slå på tråden for en hyggelig prat. VELKOMMEN !
  6. Det blir pinsehelga, 25,26 og 27. og de som vil ha hytter må ringe til mosjøen camping for å booke sjøl. Dette er eneste info eg har, så vis noen har noe mere info så bare kom med det. Regner det er lagt opp til at publikum er velkommen for å se. Vel møtt
  7. Prøv å legge den ut på dette forumet..M-forum http://www.freeforum101.com/fordm/index.php?mforum=fordm
  8. torino70

    17m'en min:)

    P7- 1\a så klart. Min feilk Du får legge ut flere bilder\info. Liker M
  9. torino70

    17m'en min:)

    Den der var stilig, er ikke ofte å se p7b turnier ( å i tillegg 3 dørs ) Den så da ikke så dårlig ut heller, har sett verre prosjekter det har blitt strøkne biler av.
  10. Bilen er nå eu- godkjent fram til februar 2013. Kan vurdere veteranbil\også prosjekt eller veteran campinvogn i bytte.
  11. Har bilen enda ,har ikke vært så ivrig med å selge den. Bilen skal vel inn på kontroll i februar neste år. siste tall 2 i reg nr+ at det 95 mod. Men det skal gå greit, skal ikke være noe teknisk feil på den. nettopp byttet det som var slitt, og den er lite kjørt etter bytte. (har litt for mange biler) Bensin forbruket er jeg desverre ikke sikker på. Alldri målt. men skal vel ikke bruke noe mere en 8v doch som jeg kjørte før. Er det noe mere, ta kontakt.
  12. Granada demperene har litt smalere imellom de 2 stk boltene nede, iforhold til Scorpioen. Så eg brukte en vinkelslipper og slipte litt i de sporene på demperne der boltene skal stå. Det var nivå på min 95mod, men syntes det var for dyrt med det. Så det ble granada gass istedet.Demperne har helt samme lengde.
  13. Granada st dempere passer med litt tilpassing (med vinkelsliper )ved det nedre festet som skal festes til bærebroen.Da får man billige gasssdempere også.
  14. torino70

    Vann i kupeen

    Det er funnet ut at dreneringkanalen i dekslet over pollenfilteret var hoppet ut av sporet det skal ligge i, og filteret var vått. Det ble tettet rundt drenerings kanalen. så nå er det bare å vente å se Takk for tipset, og mottar gjerne flere hvis det er noen.
  15. torino70

    Vann i kupeen

    Har en Mondeo 2001 mod som det kommer inn vann i kupeen på pasasjersiden. Det drypper fra dasjbordet og ned på gummimatte , ganske langt framme så noe vann kommer framom gummimatta. Er det noen som har vært borti dette? og har noen gode tips på hva som skal til for å fikse problemet. Det er ikke kupevarmerledning på denne bilen eller andre ting som er uorginalt. TAKKER FOR ALLE SVAR
×
×
  • Create New...