Jump to content

Mskrinde

Gjest
  • Posts

    343
  • Joined

  • Last visited

About Mskrinde

  • Birthday 01/11/1990

Medlemsinfo

  • Bosted
    Akershus
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Jessheim

Recent Profile Visitors

3598 profile views

Mskrinde's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Opplevde akkurat det samme med min 08 mod med 140 k km. Gjorde en diagnose og fikk opp krets i egr. Jeg tok av pluggen på egr, og kjørte et par dager for å se om det kom tilbake. Fikk så lys i dashbord, men bilen gikk som normalt kanskje tom. bedre. Deretter tok jeg av det svarte lokket på egr ventilen med 4 torx og sjekket om kretsen inni der var full av irr/korrosjon. Så renset jeg den og evt. loddet det sammen igjen. Samtidig blendet jeg egr ventilen. Plugget i pluggen igjen og tut å kjør😊👍
  2. Har en mk2 stasjonsvogn hvor jeg sliter med våte tepper på fører og pasasjerside. Har tørket opp alt en gang, pusset vekk rusta som har akkumulert seg over tid, og lakket opp på nytt. Det kommer etter å ha kjørt i regnvær. Jeg vet at mk1 hadde problemet under vinduet. Kan det være samme issue her? Takker for ALLE svar!
  3. Merkelig. I vår Focus så er det bare duk og en sånn "flapp" som ligger mot seteryggen...
  4. Har saumfart finn, og finner bare den jeg har som er som en duk som man drar bakover å fester horisontalt. Har ikke dratt til diverse bilopphuggerier enda nei.
  5. Er Bosch sine som er kjøpt på mekonomen..
  6. Er på jakt etter bagasjeromsnett som går fra seteryggen og opp i taket til festene til min Focus 08 stv. Finnes det noe slikt? Vet noen hva delenummeret er slik at jeg kan bestille den? Se vedlagt illistrasjonsbilde.
  7. Nei. Er bladet ja. For første visk kan være lydløst/vanlig så begynner det å bråke. Lenge siden det fikk seg en real vask. Kan gjøre et forsøk med det!
  8. Har en 17 mod. Mondeo, med noen vindusviskere foran som knirker noe helt sinnsykt på "tilbake/nedover"vei. Har byttet til nye med samme lengde som orginal med AKKURAT samme knirk på akkurat samme sted. Noen som har noen tips her??
  9. Takk for kjappe svar! Dieselfilteret skal byttes ut! Hvor sitter dette foresten? Og Egr skal blokkeres så får innsuget seg en rens i samme slengen!
  10. Har nettopp hentet meg en 08 Focus 1.6 TDCI stasjonsvogn med 110 000 km og dette er en 1 eiers gubbedaukjørt bil. Den ble sprekere etter en 2-3 t kjøring med den jager forsatt litt ved fult pådrag med gassen helt i bånn. Ved tomgang og vanlig kjøring merkes det ikke. Noen her inne som kan tenke seg hva dette kan være?
  11. Hei! Vet noen hvor jeg får tak i gummimatter til min 2012 kombicupe? Ser etter matter med "kant" inne i cupen, og en standard til bagasjerom. Har Ford evt. dette?
  12. Takk for svar! En annen ting jeg bet meg merke til er prisforskjeller på akkurat samme type bruktbil. Bil 1 kombicupe : 34 000 km Pris: 122 000 Bil 2 stv: 129 000 km Pris: 94 000 Koster koster 95 000 km i forskjell 26 000kr? Tenkte ekstrautstyr var avgjørende, men ser ikke så forskjell mellom de 2. Eller er det at den ene er stv, og andre er kombicupe? Sent fra min D5803 via Tapatalk
  13. Hei! Etter mange år "off" så er det Ford som står på ønskelisten igjen. (overasket at brukeren min eksisterte enda [emoji2]) Har gjort noen søk i forumet her og finner ikke helt det jeg er ute etter. Har sett meg ut en 2011 Focus 1,6Tdci på finn som jeg vil dra å se på. Den har litt over 30 000km på tellern. Hvilke svakheter er det på denne modellen? Hva lønner det seg å ta en ekstra titt etter bortsett fra det vanlige? Sent fra min D5803 via Tapatalk
×
×
  • Create New...