Jump to content

as.

Gjest
 • Content Count

  990
 • Joined

 • Last visited

About as.

 • Rank
  Ford RS
 • Birthday 09/09/1971

Medlemsinfo

 • Bosted
  akershus
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

 • Hjemmeside
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Skjetten
 • Interesser
  Capri cosworth driver.
  Sponsors:RS euroford.

Recent Profile Visitors

5667 profile views
 1. as.

  Airbag utløst.

  Skal oppdatere.👍 Kommer til å ta tid før jeg begynner på den, men kommer etterhvert.
 2. as.

  Airbag utløst.

  Høres ikke helt gærent ut da, må sjekke feilkoder før jeg eventuelt begynner på jobben med å bytte deler. Takk for info.
 3. as.

  Airbag utløst.

  Noen som har greie på hva som må til for å reparere bilen etter at airbag i passasjersetet har utløst? Jeg har en 07/08 Mondeo mklv hvor denne aibagen løste ut etter og ha truffet fortauskant sideveis med passasjersiden, det jeg tror jeg har funnet ut er: må bytte airbag, airbag sensoren, Airbag hjernen og beltestrammere. Hvor sitter sensor og hjerne montert i bilen? Ser ut til å være grei tilgang på disse delene oss bilopphuggerier så håper og kunne fikse bilen igjen for en grei penge, men er nybegynner på disse systemene og håper noen kan gi noen tips.
 4. as.

  Borg Warner efr

  Har ikke noen erfaringer med efr på egen motor selv nei, mitt engasjement i tråden her er hovedsakelig å opplyse om at det er viktig å vite hvordan bremsepapirene er "produsert" før man sammenligner disse.
 5. as.

  Borg Warner efr

  Alle seriøse tunere som justerer motorer i bremserulle/benk, belaster/holder igjen motoren på mange forskjellige turtall i prosessen, og belaster motoren maksimalt for å kunne justere denne så den blir holdbar. De "gromeste" bremsepapirene man har sett er oftest et resultat av at man simulerer en effektkurve utifra makseffekt man oppnår på de forskjellige turtall motoren blir holdt igjen på, dette er absolutt riktige tall og ikke feil måte å gjøre det på. Men når vi sammenligner effektkurver bremset med forskjellige rpm/sek. Kan forskjellen bli ganske stor, særlig hvor tidlig effekten kommer, når turtallet øker saktere får turboen bedre tid til å spole opp og effekten på eksempelvis 4000rpm. Ser mye bedre ut. Så om effektkurven er bremset på 450rpm/sek eller 600 burte ikke bety noe for holdbarheten.
 6. as.

  Borg Warner efr

  Nå må vi ikke sammenligne epler og pærer her, Volden bruker vel oftest 600rpm/sek. når han legger ut effekt grafene. Om det hadde blitt brukt 400rpm/sek. Ville nok effekten på 4000rpm vært noe høyere, og kanskje sammenlignbar med andre dyno resultater bremset på 400rpm/sek.
 7. as.

  GT3071r dynopapirer?

  Søkte litt på disse bsrt07+ kammene, men finner ingen info eller forhandler. Noe du vil dele med oss rs1000?
 8. Jeg har alltid fått montert k-linere de gangene styringene har vært slitte, aldri hatt problemer med det. Er motorverksted som gjorde jobben som anbefalte dette alle ganger, er billigere og like bra visstnok. Har jo også lest mange skrekkhistorier om folk som dæljer inn nye styringer selv, hvor de løsner etterhvert. Om jeg ikke husker feil trengs det maskinering etter bytte av styring, mens k-linere maskineres og tilpasses/sentreres ventilseter i monterings operasjon.
 9. Er du sikker på at akturator ikke er utslitt? Om du prøver uten slangen koblet til på den, skal du måtte slippe gassen nesten umiddelbart etter turboen begynner å spoole for å unngå overlading og motorras. Anbefaler ikke å teste på denne måten, men det kan gjøres så enkelt. Problemet kan også være at chipet ikke tillater raskere spool, har aldri brukt orginal amalventil så kjenner ikke funksjonen på denne, men mener det med den er chipet/hjernen som styrer ladetrykk. Lekkasjer på trykksiden er som nevnt her også et sted å lete. Har også vært borti lekkende/utett wastegate ventil.
 10. Slåstad RS: akturator'n din ser ikke tillitvekkende ut, en orginal 4x4 t3 lader hardt før 3000 rpm er min erfaring. Så sant man har god akturator, og bleedventil med kuleventil eller elektronisk boost kontroller.
 11. as.

  GT3071r dynopapirer?

  Gratulerer med bra resultat! Ble det brukt 600 rpm/sek på sveep?
 12. as.

  S max foring

  Ja, må ha spesial verktøy. Jeg lagde verktøyet selv av diverse rør, og brukte presse, det gikk greit men måtte av med bærearmen så det ble noen timer. Med riktig verktøy kan de byttes uten å demontere hele armen blir det sagt. Jeg ville kjøpt bærearm med foring ferdig om jeg skal gjøre det igjen.
×
×
 • Create New...