Jump to content

Ruudsengen

Gjest
  • Posts

    1395
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ruudsengen

  1. Jeg har en 93 wolf escort. Den har ikke wolf instrumenter, men wolf gulvmatter, ratt, tårnstag, chip og dyser pluss eibach fjærer og dempere jeg ikke husker merke på. Satt gule siemens dyser med bortfilt delenr, og et chip i hjernen som var fylt med noe slags lim. Gikk på 1, 4 i trykk mener jeg å huske. Hadde også 18toms ats felger en gang i tiden.

  2. Hvorfor ikke finne en campingplass eller noe et sted på østlandet og ha et treff der da. Noe i den duren amcar gutta har. De som vil stille ut gjør det. Hvis folk skal komme fra hele landet må det vel gjerne skje noe mer enn kun å ta en pizza på pepps. Etter min mening burde noe sånt skjedd ifm ss2 eller rudskogentreff.

  3. Hvorfor ikke lage et FORD treff, så alle med FORD kan komme? Så bra oppmøte det pleier å være når denne "klubben" arrangerer noe er det vel nesten litt rart å begynne å dele opp i modelltreff. Bare et spm fra min side.

  4. 5.4 Stabilisatorer fob §4-3 Kontroller tilstand,innfesting og foringer

     

    -stor slakk i foring foran 2

    -stor slakk i foring bak 2

    -stor slakk i kuler foran 2

    -stor slakk i kuler bak 2

    -stabilisator -alvorlig skader 2

    -stabilisator -stor slakk i foringer 2

  5. Hei.

     

    Har hatt ned bensintanken på escosen min,men er ikke helt sikker på hvilken slange som skal hvor. Oppe på pumpe er det merka et rør med rødt og et med hvitt.Noen som vet hvilken som skal til filteret,og hvilken som er retur? Gikk litt fort da jeg tok ned detta i januar. :nerd:

×
×
  • Create New...