Jump to content

Ruudsengen

Gjest
  • Posts

    1395
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ruudsengen

  1. Jobber med vag, men har aldri vært borti det problemet. Fort gjort å skifte både reimhjul og profilreim. Hjulet får du vel hos høggern eller hos Møller. Koster nok ikke all verden.
  2. Helt klart trist. Skulle vært spiker for lenge sia. Synd den står der å tar opp plass.
  3. Er ikke det texaco bilen til Åge F? RS500 focusen er ihverfall mye penere uten den matte svarte folien.
  4. Får du opp noen feilkoder på kassa?
  5. Var en tur der i går. Bra show i år. En del nytt å se. Tok ingen bilder desverre. Var en del ford på forskjellige stander å faktisk.
  6. Helt klart noe dere burde få til. Kunne jo brukt biler fra mnd. bil konkurranse?
  7. Er det da samme bil som var i autofil bladet, der de sammenlignet focus og escos?
  8. Pleier å være bra dekning av sånt i injection på viasat sport.
  9. Jeg har en 93 wolf escort. Den har ikke wolf instrumenter, men wolf gulvmatter, ratt, tårnstag, chip og dyser pluss eibach fjærer og dempere jeg ikke husker merke på. Satt gule siemens dyser med bortfilt delenr, og et chip i hjernen som var fylt med noe slags lim. Gikk på 1, 4 i trykk mener jeg å huske. Hadde også 18toms ats felger en gang i tiden.
  10. Jeg fikk laga nytt hos tools, ikke noe problem. Brukte opp igjen banjo og kobling inn på tannstang.
  11. Har ikke kn filter sats tilsalgs?
  12. Hvorfor ikke finne en campingplass eller noe et sted på østlandet og ha et treff der da. Noe i den duren amcar gutta har. De som vil stille ut gjør det. Hvis folk skal komme fra hele landet må det vel gjerne skje noe mer enn kun å ta en pizza på pepps. Etter min mening burde noe sånt skjedd ifm ss2 eller rudskogentreff.
  13. Litt OT, men hva slags mangler er det du sliter med? Interiøret er vel verdt den prisen kjøper vil betale. Er ikke størst marked når det gjelder dissa bila.
  14. Vil vel ikke kalle 2mm for stor slakk heller. På kurset fikk vi beskjed om det er utenfor fabrikkens spesifikasjoner, kan det settes mangel. Det viktigste her er uansett å bruke hue.
  15. Fornøyd med kassa di Racing1? Hvilken utveksling kjører du? Støy? Greit å kjøre til og fra butikken med itilegg til banekjøring?
  16. Hvorfor ikke lage et FORD treff, så alle med FORD kan komme? Så bra oppmøte det pleier å være når denne "klubben" arrangerer noe er det vel nesten litt rart å begynne å dele opp i modelltreff. Bare et spm fra min side.
  17. Akkurat vært på kurs sjøl. Står jo ganske greit i forskriftene da. Spørsmålet er heller hva som er stor slakk.
  18. 5.4 Stabilisatorer fob §4-3 Kontroller tilstand,innfesting og foringer -stor slakk i foring foran 2 -stor slakk i foring bak 2 -stor slakk i kuler foran 2 -stor slakk i kuler bak 2 -stabilisator -alvorlig skader 2 -stabilisator -stor slakk i foringer 2
  19. Ruudsengen

    kammer

    Kontaktet Kollevold her om dagen, 3100kr for ab07 innsugskam. Bare sånn til info.
  20. 3500 kan da ikke være så ille for en spell ny rattaksel. Florerer ikke av dessa akkurat. Ting koster faktisk penger......
  21. Ruudsengen

    kammer

    Mulig det er meg og data som er problemet, men jeg finner ikke noe på kentcams sida.
  22. Ruudsengen

    kammer

    Oki. TAkk for det. Da er det altså å følge bbl som gjelder.
  23. Ruudsengen

    kammer

    Hva med chip/map ved bytte til ab07 innsugskam? Link til hvor en handler en sånn kam?
  24. Så lenge bilen er ny, er det bare å reise til forhandler å klage. Sånn skal ikke en ny bil være.
  25. Hei. Har hatt ned bensintanken på escosen min,men er ikke helt sikker på hvilken slange som skal hvor. Oppe på pumpe er det merka et rør med rødt og et med hvitt.Noen som vet hvilken som skal til filteret,og hvilken som er retur? Gikk litt fort da jeg tok ned detta i januar.
×
×
  • Create New...