Jump to content

kaizer

Gjest
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kaizer

  1. Heisann, jeg har problemer med at temperaturmåleren på instrumentpanelet ikke fungerer. Dette er vel temeperaturelementet som sitter under termostathuset som styrer dette? Styrer denne også når kjørleviften skal gå av og på? er det en stor jobb og bytte, hva heter denne delen? på forhånd takk:)
  2. Heisann, de to boltene som holder skrur fast brekk spaken. Vis jeg løsner disse så er det ikke noe mutter på andre siden som faller bort?
  3. Ossen kan jeg se om det er feilen? Ta bort midtkonsolen og se? åssen få tak i mk3 brekk og hva koster dette sånn ca?
  4. Det fungerer såvidt bare fungerte ikke noe bedre etter at jeg byttet bremsebånd bak heller. Men vår jeg så under bilen forleden dag her der vaiern går over til 2 vaiere. Den er meget slapp i frem mot spaken.
  5. Takkar og bukker for hjelpen. Er det noen smarte sjeler her som også kan fortelle meg åssen jeg kan stramme brekket på denne bilen også?
  6. Det er stor sannsynelighet for at det blinker 4 ganger så ett opphold og deretter blinker igjen ja. Hva kan jeg gjøre for å fikse på dette?
  7. Heisann jeg driver om fikser litt på bilen om dagen. i går så skulle jeg stramme brekket mitt med det viste seg og ikke være der jeg hadde hørt at det skulle være. Kan noen fortelle meg ossen dette gjøres? også er det noen mulighet for og få slokket (resatt) airbag varsel lampen, da denne hender at begynner og blinke. r de sp Det var det jeg lurte på nå, tusen takk på forhånd:)
  8. Takk takk skal jeg prøve om den virker ettr jobb:p ossen skaffer du koden egentlig?
  9. Da har jeg serie nr: M213326 og produkt nr: 98AP-18C815-AA
  10. Så på spillern i går fikk den fa** ikke ut. prøvde med litt tykk sveisetråd. Har noen noen gode tips for ossen jeg skal kunne få den ut?
  11. Prøvde med sveisetråd i går men fikk den ikke ut da gitt:O Skal gjøre ett godt forsøk i helgen når jeg er ferdig med og bytte bremsesko bak:)
  12. Heisann jeg fikk samme problem i går at spiller plutselig krevde en 4 sifferet kode for og starte. Om jeg får tak i snr kan du hjelpe meg også? På forhond takk:)
×
×
  • Create New...