Jump to content

Loden

Gjest
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Drammen
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Loden's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Finner vel ikke et fetere youtube klipp enn det der nei Har sikla mens jeg har sett på det et par ganger før
  2. Beklager sent svar, men Nes blir nok desverre litt for langt unna. Leter fortsatt etter instrumentpanel og hattehylle til en Ford Sierra kombi 90 modell med en 2.0l doch motor (Tror jeg skulle ha fått med meg all informasjonen som trengs nå )
  3. Hvordan er det med elektronikken på disse speedometerne? Er de noenlunde like det originale speedometeret? Jeg er ikke så altfor flink med bil og vil helst ha et speedometer som er plug and play, altså et som er lett å få til å fungere. Hvor mye skal du ha for denne og hvor holder du til?
  4. Kombi og firer. Er ikke sikker på om det er den gamle eller nye typen speedometer. Hva er forskjellen på disse?
  5. Som overskriften sier, skulle jeg ha kjøpt en hattehylle og et speedometer til en Sierra mk2. Hattehylla skal helst være grå. Hadde vært en fordel hvis selger hadde hatt delene i drammensområdet. Jeg kan nåes på telefon 92490084, eller på mail: loden_ftw@hotmail.com
  6. Skulle ha kjøpt 4 felger med dekk som varer i noen sesonger til. Er egentlig det samma hva slags felger det er, så lenge dekka er bra og det ikke er kast i dem. Felgene skal på en Sierra mk2. Legg gjerne ut bilder med pris her, eller send meg en mail. Loden_ftw@hotmail.com er e mailen. Sjekker denne hver dag. Kan også nå meg på tlf 92490084. Bor i drammensområdet, så hadde vært fint hvis de fantes i nærheten.
×
×
  • Create New...