Jump to content

AndrT4

Gjest
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

About AndrT4

  • Birthday 04/02/1989

Medlemsinfo

  • Bosted
    Tromsø
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Tromsø

AndrT4's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Er på leting etter en girkasse til min 4x4 Sierra Cosworth. Må tåle litt juling, gjerne kort steget. 99422477, Heldst SMS. Mvh. Andreas Johannesen
  2. Heisann. Jeg har sett litt på drevsats fra oppliger i Italia. Noen som har prøvd det eller vet noe om det? Er en MT75 det er snakk i.
  3. Trenger ikke mye triggerhjul å greier da med det p8 sprutet? vet du noe pris?
  4. Takk Okei da skal jeg hive hehe, du har faktisk nevnt det i prosjekttråden min også. Har ingen her oppe i nord som kan live mappe, har jo SHS Performance men tror ikke de lager chipper, da blir det evt. datasprut, og det er litt i overkant av buskjettet pr. idag. hvor mye hk. Tror du jeg kan hente ut da? med dette oppsettet? dere som har litt peiling? Har Anti-surge kompressorhus på turboen, hva er det forno?
  5. Jeg har egentlig ikke noe mål, men håper jo på kanskje 400 i motor. Motoren blir borra nå og nye stempler, råder, alle lager pakninger/tettinger, oppborra fuelrail,inconel grenrør, Garrett GT3582R med a/r 63 eksos, 3" mongoose, Siemens deka 750ccm. Dyser, Innovative 44mm ekstern wastegate og chip lage etter det oppsettet Vet turboen er veldig stor men det gjør ingenting, jeg liker at det eksploderer mot slutten av registret er ganske ny innen Cosworth og trimming generelt, kanskje noen kan fortelle meg, trenger jeg den bleedeventilen når jeg har den wastegaten? Ja jeg er fra Tromsø, har bodd på Kvaløya hele mitt liv men bor i tromsdalen nå. Tror ikke jeg har sett bilen din... kjørt noe med den? Edit igjenn.. hehe Ang. De bremsene så har jeg ett par AP racing cp5555 calippere på handa, men må jo ha skiver, braketter og slanger i tilegg da, men det var ikke så ille pris hos Rayland.
  6. Her er noen biler av min bil:) har motoren til bygging nå så er spent på å se effekten når den kommer tilbake Kom gjerne med Kritikk hehe
  7. Takk for svar. har letet over hele ebay. og over alt, men nå fant jeg:)
  8. Heisann, fant noen AP racing bremsecalippere som jeg fikk skikkelig lyst på, men så lurte jeg på om hvor jeg kan få tak i braketter til calipperne?
×
×
  • Create New...