Jump to content

Trones...

Gjest
 • Content Count

  3271
 • Joined

 • Last visited

About Trones...

 • Rank
  Ford
 • Birthday 12/08/1975

Medlemsinfo

 • Bosted
  Stokmarknes
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

 • MSN
  BM_430@hotmail.com
 • Hjemmeside
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Stokmarknes
 • Interesser
  Ford

Recent Profile Visitors

12173 profile views
 1. Helt enig.. Dette er for dårlig! Er ikke min jobb og gjøre dette, men du har rett så da for man hive seg rundt og ta dette. Ringer deg i morgen kveld, så lager vi sammen en bra info og legger ut!
 2. Beskrivelse Lekker og spesiel Ford Focus selges! Skal være eneste i Norge med dette oppsettet. Bilen er godt tatt vare på av en Ford familie og har vært i eie fra sommeren 2011 hos oss. Vekker bra oppsikt denne bilen, og er en meget bra erstatning vis Focus RS eller ST ikke er innen rekkevide enda. Nytt registersett og vannpumpe, olje, filter osv. vil bli byttet før salg. Komplett servicehefte. Lav KM. Alu sommer og vinter. Nye sommerdekk i sommer. + mye mere! Ta kontakt pr tlf. sms eller mail for en hyggelig Ford prat Utstyr ABS Midtarmlene Airbag Multifunksjonsratt Aircondition Nedfellb. baksete Alu. felger Radio/CD Antispinn S./V. hjul Diffsperre Sentrallås ESP Servicehefte EU-godkjent Servo El. just.speil Skinn ratt El. vinduer x 2 Sound system Farget glass Sport understell Fjernst./Sentrallås Sportsseter Just. ratt Startsperre Kjørecomputer Utetemp. Klima Varmeseter Kurve/tåkelys klimaautomatic Lyktespylere Merke: Ford Focus Årsmodell: 2006 Chassistype: Coupe Utvendig farge: Colorado Red Interiørfarge: Grå Kilometerstand: 92.920 km 1. gang reg.: 2006-01-18 Regnr: bd46774 Motor Motoreffekt: 116 hk Motorvolum: 1600 ccm Girkasse: Manuell Drivstoff: Bensin Hjuldrift: Forhjulsdrift Link til mere bilder og info: http://www.autodb.no/bil/view/1624459#img11397972 Selger: Trones... 950 36 918 Pris: bud ønskes. Kan evt. leveres til FCN sitt hoved treff på vålerbanen siste helgen i juni.
 3. For dem som ønsker det, så vil det bli mulighet med en dele marked under treffet Ønsker helst en info om du/dere har ønsker og ha et salg, så vi får oversikt over hvor mange "salgsboder" det vil bli osv. Vil minne på at det finnes vel ikke bedre plass for kjøp og salg av Ford. Så har du bil du skal selge, så er dette rette plassen Er det mange som har biler til salgs, så kan vi ordne egen salgs plass/parkering vis ønskelig
 4. Vis kø er et problem, så må vi kansje se på prisen. Denne SS kjøringen er ikke noe klubben skal ha inntekter på, men og gått i 0 hadde vært greit. Da snakker jeg kun om leien av banen. Diskuter dette gjerne på treffet over en pølse og kopp kaffe Men et tips til dem som ønsker MYE kjøring, så møt opp før kl:10.00. Da skal jo første bilen sendes ut på kjøringen egentlig, men det har vist seg gang på gang at det dukker ikke opp biler før tidligst 11 - 12 tiden, og så kommer det nå rullende jamt og trutt ut dagen nye biler.
 5. man får både nye nøkler og nye lås til dette hos Ford
 6. Skal ringe deg og få meg olje til alle bilene mine. hvor er tlf nr forresten til 909? Du ligger vel inne med oljefilter til de fleste Ford modellene??
 7. Få ut noen biler da Har muligens dører jeg.. fra mk1 2 dørs.
 8. Sviger`s bor ca 15min fra deg.. ( Sør-følling ) Så er ofte på besøk der i området. Noen mulighet å få seg en kaffekopp og prate litt Ford når man er i området?
 9. Klarer ikke å se hva som er tragisk med det? FCN har hjelpet Jon i mange år, og Jon har da fått den hjelpen han selv ønsket fra FCN hver gang! Blir totalt feil å skylde på FCN, for at Jon har bestem seg for og slutte med treffet. Det har da FCN ikke noe med i det hele tatt den avgjørelsen! FCN og Jon har et tett samarbeid, og det er også en av grunnene for at han kommer på FCN sitt hovedtreff på våler.
 10. FCN kommer ikke til og overta det treffet i år. Synd at han gir seg der, men det er en grunn for det. Jon og teamet til han vil komme og være sammen med FCN på vålerbanen på hovedtreffet 2014, så der kan de som har lyst komme og hilse på han
 11. Høres bra ut Stenger den da som du ønsker..
 12. bilde med sommerhjula og orginal dempere og fjærer til han som ønsket det
 13. Spesialtbestillt bil i sin tid med tanke på takluken, så denne er vel ekstra skjelden. Vanninsprut system. Faste sidebakvunduer. Luke over tank. lettere i vekt. ++ Gjør et søk på cosworth tråden. Der har dette vært diskutert opp og ned, inn og ut flere ganger Har svart alle PM`er nå
×
×
 • Create New...