Jump to content

S-max Individual

Gjest
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About S-max Individual

  • Birthday 07/10/1974

Medlemsinfo

  • Bosted
    Haugesund
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Interesser
    2008 S-max 2.0TDCi
    1994 Merc 300TE 4matic

S-max Individual's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Lenge siden sist her men. Fikk montert delefilter, gikk inn under headuniten. Lyden ble ikke så veldig mye bedre så nå har jeg dempet dørene (hjalp en god del) og ny 555 PNP ligger klar til montering. Gleder meg!
  2. Snadder! Desverre sjekket jeg litt for sent på forumet. Jeg har montert 4mm bitumen matter og malt på en boks med Peak Off. Håper ikke bitumen sprekker bare..? Lyden ble i alle fall bedre Beklager å ha stjålet tråden
  3. 2008 S-max 2.0TDCi

    1994 300TE 4matic

  4. Ok, takker for tips. Det må understrekes at jeg ikke er på jakt etter hifi lyd, men vil kose meg enda litt mer når jeg kjører. Nå regner jeg med å gå for en 5 kanals Blaupunkt PNP forsterker, og en passiv liten sub. Vet mange ikke har sans for PNP, men det må også sies at noen skryter av Sony også. Men dempe litt mer i dørene kan jeg jo førsøke, er Biltema greit da? Jeg fikk montert ganske solid, har bilder men får ikke lagt ut her?
  5. Hei. Jeg har en 08 S-max med brukbar orginal Sony stereo. Skiftet ut høyttalerene i fordørene og diskantene på dashbordet med et Seas Lotus sett i meget høy kvalitet! Er ikke sikker på om lyden har blitt noe særlig bedre faktisk :-( Neste step må bli forsterker tror jeg, for nå er det ikke høyttalerene det står på i hvert fall. Lykke til!
  6. Takk for god hjelp. Betalte 575kr på Ford for tegningene
  7. Håper inderlig på hjelp til min 2008 S-max her på forumet. Holder på å montere nye høyttalere i fordører og dashbord med separate delefilter (Seas Lotus). Dersom jeg finner plass blir det forsterker i tillegg. Men problemet mitt nå er at jeg skjønner ikke høyttaler utgangene fra spilleren, en Sony med 6 CD shifter i dobbel headunit. Brukes det tre ledere til hvert høyttalersett, mao felles minus? Det er montert kondensator og spole som delefilter direkte på høyttalerelementene så regner ikke med at det er noe eget filter en plass. Spilleren er merket VP6M2F-18C821-FC Håper noen har et koblingsskjema eller peiling på dette. Hvordan poster en bilder her?
  8. Tidlig påan du og? Hei, takk for utfyllende svar. Jeg åpnet litt på dørtrekket(?) og høyttaleren er sirkulær, ser ut for å være 6.5". Så jeg håper på at det blir bedre. Men hva med delefilter, er det et orginalt montert i dashbordet mon tro? Diskantene er jo der. Jeg vil gjerne erstatte det også. Hvordan er det forøvrig med tilkomst for kabeltrekking og montering på nyere biler? Må si jeg gruer meg litt til den biten.
  9. Ja, kunne nok blitt bra det. Men så er det det med tid og da... Jeg vil gjerne gjøre en enkel modifisering. Takk for link. Men jeg skjønner ikke et pøkk tysk.
  10. Hei. Godt å høre skryt om seas. Men noen synlig kasse er jeg redd for at det ikke blir. Har du peiling på hvordan det er å komme til for montering av delefilter og evnt forsterker? Det er min største bekymring. Skulle gjerne lagt mer penger og energi for å få skikkelig lyd, men det skorter på begge deler ;-)
  11. Hei, ny bruker og fersk i gamet her. Håper på litt hjelp. Har en S-max med en Sony pakke med 6 CD skifter i headuniten. Fin nok lyd for meg men vil gjerne ha litt mer trøkk. Handlet på impuls Seas Lotus Performance komponentsett med 6.5" bassmellomtone. Får jeg plass til dem i dørene? Hvordan skal jeg å få delefilter på plass? Ser for meg at det er svært begrenset med plass i dashen... Diskantene står jo på toppen der. Bør jeg ha ekstern forsterker for dette settet? Leste mye om en Blaupunkt PNP forsterker på et BMW forum som fikk mye skryt pga anvendeligheten. Forsto jeg det slik at en ikke kobler høyttalerene til denne forsterkeren men kun signal og power? Hva med en aktiv sub til å ha under setet i tillegg? På forhånd takk for svar.
×
×
  • Create New...