Jump to content

Granada28GL84

Gjest
  • Posts

    528
  • Joined

  • Last visited

About Granada28GL84

  • Birthday 05/04/1993

Medlemsinfo

  • Bosted
    Haramsøy
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Granada28GL84's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Granada28GL84

    styling mk2

    Den stylinga heter RICHARD GRANT ACESSORIES
  2. Solnedgang på Finnøya. Stem gjerne på bildet mitt HER
  3. Her vil jeg legge ut alle Rtikkler jeg har komt over, og som jeg har samlett gjennom tiden. Jeg har noen private dokumenter som vognkort osv som jeg har personlig fått, det må dere selv kontakte eierne og spør om og få. Klistre gjerne denne siden mange spør om papirer for godkjenning ditt og datt.
  4. Sporvidden, blir det utifra senter på hjulet?
  5. Hei. Har kjøpt en bil igjen (opel Manta) som er vreddet. Hjula er spacet ut med noe som ser ut som 50 mm spacer. Jeg trenger nye felger for og få de fjernet men lurer på hvordan jeg skal få målt ut ifra navets annlegsflate for å finne ut innpresset som tilsvarer breddingen på bilen. Er det noen måte og finne det ut som og måle ut ifra navets annlegsflate til hjulbuekant? Og kanskje et meget dumt spørsmål men vil sporvidden øke om jeg finner rette type felger som bygger helt ut i hjulbuen og innover i hjulhuset? Ikke ta det tungt fordi det er opel, trenger hjelp folkens:-)
  6. Får se om jeg får samme problemet når jeg også skal montere da...
  7. ok, regner med den skal inn på pluss innpå nettet siden den er svart? Vet du om bensintrykk regulatoren sitter ved fuelrail Grandisjohn? Det fulgte med en "dings" der 3 bensinslanger skulle kobbles på, også en stikker til den, men stikkeren var ikke till og finne på motor nettet. Jeg tror det er bensintrykksregulatoren, men en kompis mener den sitter under innsug ved fuelrail.
  8. Så vist jeg forstår det rett så skal det berre være en ledning?(stikkeren nedi kondensatoren har to pinner) Ok, men pin 22 er bare styrestrøm det altså? Da skjønner jeg Har akkurat satt meg inn i oppkobling av hjerne å slikt, så er mye og lære skjønner jeg
  9. Ok tusen takk, vi kobbler bensinpumpe systemet for seg selv med styrestrøm fra tenning og eget relee, satser på det funker Og en ting til,der var en stikker vedsiden av coilene, den lille "boksen" er grå, hva er den til, fant en stikker med en svart ledning som skulle ned på den lille grå boksen. Men aner ikke hvor den skal eller hva den er til, da jeg ikke finner noe på skjema.
  10. Holder på å kobble opp elnettet fra scorpio cosworth til Granadaen min. Fra et relee i sikkringsboksen er det en blå ledning med rød strek som går inn på pin 22 på hjernen til scorpio cosworth. Releet er konstant strøm osv til nettet. Vi skal kobble releet utenom sikkringsboksen, og finner ikke ut på kobblings skjemaet hva den røde og blå ledningen er til. Noen som kan hjelpe meg?
  11. Likt linni meister... Datastemme!
  12. Nå som jeg synes bilen har stått stille for lenge så vl jeg prøve og få liv i den igjen. Største problemet er og få kobbla opp motor elnettet til elnettet i Granadaen. (mk2) Slik jeg har forstått det skal det være 4 ledninger(boa) 2 konstant minus å 2 konstant pluss inn på hjerna. Evt hvilken pins som skal ha minus og pluss Er det ikke verre en det? Har lett på internett etter forklaringer, men er lite og hente ang konvertering til 24v i granada. Kanskje RS1000 kan komme med noe? Mvh Jann
  13. Lurer på om lagerhuset på vanlig scorpio er likt som på cosworth? Tenkte og finne en scorpio og ta lagerhuset og bruke det på Granadaen, slik jeg får bygget om til cosworth bremser bak.
  14. Flott! Håper flere har lyst og væremed! Flott! Håper flere har lyst og væremed!
×
×
  • Create New...