Jump to content

kongkarl

Gjest
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Vestfold
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

kongkarl's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. er det noen som trenger en delebil? Har byttet endel deler på den som kalippere bak, bremseskive bak,støtdempere på bakluke ++ Det er hengerfeste også på den. Den er over et år til neste eu godkjenning. Toppen har lekkasje, termostathuset lekker litt, noen bulker her og der. Dette er annonsen, fra den gang vi kjøpte den: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=12915966 Kontakt meg på: karlif_81@hotmail.com
  2. jeg har en ford scorpio 2,3 stv. med hengerfeste. Stående i vestfold. den kan regnes som delebil. Si fra hvis det er int. Karl +47909 29 538
  3. Tusen takk for svaret. Det var noe sånt enkelt jeg hadde håpet på. Starter med det i morgen.
  4. Speedometer mitt har låst seg. Peker rett ned. Om den er på, av eller under fart. hvis det er noen som har et råd eller vært borti tilsvarende så blir jeg glad for svar. Jeg har Ford Scorpio 2.3 1996. Mvh karl Har et bilde av problemet på flickr:
  5. hei! Jeg har en gvine lyd (høres ut som en plastik lyd når jeg svinger) mistenker at det er foring oppe (foran) som er problemet? kan noen av dere, som muligens har mer erfaring med å skru bekrefte dette? hvis så er det bare å ta av fjæra og bytte foring og sette alt sammen? karl
  6. kongkarl

    Varmeapparat

    Det er smart å koble fra batteriet før man starter med airbaggen. Før jeg startet kom jeg over en arbeids beskrivelse. http://www.fordscorpio.co.uk/matrix.htm Startet å demontere litt inni bilen og så kom jeg på en ide. brukte hageslangen og skylte mellom varmeregisteret fra motorrommet. Begge veier, det hjalp. Nå ble bilen litt varm. Føler at det kan få enda mer varme. Må bare få luftet systemet litt mer. Har til nå luftet i oppoverbakke og brukt den lufteskruen på pumpehuset.
  7. kongkarl

    Varmeapparat

    Det for jeg beklage. jeg har en 96 modell. takk for tipset. Starter i dag men jobben, håper det ikke blir alt for mye knot med air-baggene..
  8. kongkarl

    Varmeapparat

    Tusen takk for svaret. Tror det hjelper mye! Gjør jobben selv, knot er vel ganske så vanlig ord når man skrur. men hvordan lufter man kjølevæsken?
  9. kongkarl

    Varmeapparat

    For jeg var borte mens problemet oppsto(dama brukte bilen.) når jeg kom hjem at det var lite kjølevæske. Så jeg fylte den opp, etter det så har det ikke vært noen lekkasje\kokt over. vet ikke hva som har skjedd. Trykket i kjølesystemet vet jeg ikke hvor mye er. eller hvor mye det burde være. Er det sånn at man kommer til varmeregisteret fra motoren rommet?
  10. kongkarl

    Varmeapparat

    Hei! har problemer med at det blåser omtrent bare kald luft inne i bilen. har byttet termostat og skal kjøre mellom rensemiddel. Det er varm slange\vanne som går til varmeregisteret. har noen erfaring med dette problemet? har lest litt i gamle tråder i forumet men har ikke blitt helt klok på det.
  11. Reprasjonsbok til Ford Scorpio 2,3 -96. Er det noen som vet om man kan finne den på nettet? forhånd tusen takk.
  12. Jeg også har det samme problemet med svindyr pris på støtdempere bak, jeg har en stv 2,3 -96 modell. Har du prøvet med Granada gass dempere bak? Evt. hvordan fungerte det? Hvis ikke så vet jeg at MECA har støtdemperen(http://catalog.meca.no/CarSelect.aspx?CategoryType_ID=1&CarReference_ID=9677) Mitt siste alternativ er å kjøpe fra hoggeren!
×
×
  • Create New...