Jump to content

folkis

Gjest
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    bergen
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    bergen

folkis's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. da er breddingen vekke. det jeg har igjen er -eksos -frontfanger -bakfanger -innstigelister med rs-turbo logo -begge framskjermene. (skrev feil på en PM, det er IKKE hull til blinklysene -ytre/indre hjulbue bak pass.side -kanal pass.side tror det var det eneste, bare gi en lyd om du trenger noe. pris blir vi enig om.
  2. har desverre ikke subkasse til den.
  3. stemmer. så utrolig bra ut på escorten jeg hadde.
  4. ja lingner hvertfall på den, har ikke kassen den kom i, (kan se om jeg finner den igjen) har et klistremerke bakpå der det står tinly og hvor mange w osv, var ikke det på bilde på linken, men ser ganske lik ut ja.
  5. ligger fortsatt hjemme om noen trenger
  6. URL=http://imageshack.us/photo/my-images/804/deler1.jpg/][/url] bilde av framskjermene og set er ikke her, men de fleste vet vel hvordan det ser ut
  7. det var vel kanskje litt i billigste laget?
  8. har et 3" eksosanlegg som er rustfritt mener jeg, stor endepotte, type cossi tror jeg. har et breddekit i plast (trenger å bli pusset ned og lakkert) har innstigelister med RS-turbo logo på, ikke 100% bakseter til rs turbo M3 speil, det ene er litt matt (ikke glasset) hjulbue, framskjermer, kanal (helt nytt aldri montert) bare spør om du trenger noe, har sikkert glemt noe. delene ligger i åsane i bergen, og bør helst hentes da jeg ikke har bil til å få det med meg til sending (er flyttet fra der delene ligger). ved frakt betaler kjøper frakt. kom med bud
  9. har den fortsatt aldri vært brukt. skikkelig sub
  10. du og har pm, sorry sent svar. hjulbue, kanal, framskjermer, innstige-lister med rs-turbo logo, tepper, eksos, grill, bensintank med påfyllingsrør, plate som sveises på der med bensinpåfyllingen er her fortsatt, jeg har flyttet så må få mest mulig vekk! kom med bud på delene så blir vi enig send gjerne en sms på 40452082 da jeg ikke alltid har tilgang til nett.
  11. må opp en hundings til, så snakker vi
  12. bare kom med bud så blir vi nok enig.
×
×
  • Create New...