Jump to content

folkis

Gjest
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by folkis

  1. da er breddingen vekke. det jeg har igjen er -eksos -frontfanger -bakfanger -innstigelister med rs-turbo logo -begge framskjermene. (skrev feil på en PM, det er IKKE hull til blinklysene -ytre/indre hjulbue bak pass.side -kanal pass.side tror det var det eneste, bare gi en lyd om du trenger noe. pris blir vi enig om.
  2. har desverre ikke subkasse til den.
  3. stemmer. så utrolig bra ut på escorten jeg hadde.
  4. ja lingner hvertfall på den, har ikke kassen den kom i, (kan se om jeg finner den igjen) har et klistremerke bakpå der det står tinly og hvor mange w osv, var ikke det på bilde på linken, men ser ganske lik ut ja.
  5. ligger fortsatt hjemme om noen trenger
  6. URL=http://imageshack.us/photo/my-images/804/deler1.jpg/][/url] bilde av framskjermene og set er ikke her, men de fleste vet vel hvordan det ser ut
  7. det var vel kanskje litt i billigste laget?
  8. har et 3" eksosanlegg som er rustfritt mener jeg, stor endepotte, type cossi tror jeg. har et breddekit i plast (trenger å bli pusset ned og lakkert) har innstigelister med RS-turbo logo på, ikke 100% bakseter til rs turbo M3 speil, det ene er litt matt (ikke glasset) hjulbue, framskjermer, kanal (helt nytt aldri montert) bare spør om du trenger noe, har sikkert glemt noe. delene ligger i åsane i bergen, og bør helst hentes da jeg ikke har bil til å få det med meg til sending (er flyttet fra der delene ligger). ved frakt betaler kjøper frakt. kom med bud
  9. har den fortsatt aldri vært brukt. skikkelig sub
  10. du og har pm, sorry sent svar. hjulbue, kanal, framskjermer, innstige-lister med rs-turbo logo, tepper, eksos, grill, bensintank med påfyllingsrør, plate som sveises på der med bensinpåfyllingen er her fortsatt, jeg har flyttet så må få mest mulig vekk! kom med bud på delene så blir vi enig send gjerne en sms på 40452082 da jeg ikke alltid har tilgang til nett.
  11. må opp en hundings til, så snakker vi
  12. bare kom med bud så blir vi nok enig.
  13. el. vinduene, stabstag, dtm lippe og dørtrekk forran er solgt. alt går på billigsalg nå, må ha det vekk
  14. impedansen er 4 ohm følsomheten har jeg ikke peiling på
  15. nei sorry det vet jeg ikke.
  16. håndtaket til cabben på førersiden knakk da jeg skulle ta taket opp igjen, noen som har ett ekstra? gi meg helst en lyd på 40452082 haster!
  17. bilen er vekke, det eneste jeg har igjen, er det på bilde her, pluss framskjermer og kanal, pluss hjulbue. jeg har hele 3" eksosen til den, men var ikke vits i å ta hele ut. bak ene fangeren ligger en grill som ikke kom med på tilde tydeligvis. har el vinuene og dørtrekkene framme og. pris er høyeste bud. (ene speilet er matt, og breddekit'et trenger et strøk lakk)
  18. har en 10"sub jeg ikke har montert i bil enda, den har kun stått i ro i en hylle siden jeg kjøpte den så tenkte kanskje noen andre kunne få bruk for den. den har nominell power 1200W og max power på 4000W spiller utrolig bra!! selges høystbydende den ligger i åsane i bergen, kan sende mot at kjøper betaler frakt. ta helst kontakt på 40452082 da jeg ikke alltid har nett tilgjengelig.
  19. send meg nr ditt på 40452082 hvis du vil ha bilde av bilen får ikke lastet opp bilde her.
  20. jeg får ikke lastet opp bilder her. noe galt med maskinen tydeligvis, men de som vil ha bilder av noe kan sende meg nummeret sitt på nummeret under så skal jeg få sendt bilder. jeg har vært i oslo til nå og har mistet telefonen. mitt ne nr er 40452082. var en som ville ha setene, kan du sende meg navn og nr til han som skulle ta imot de? alt ligger på telefonen som ligger en eller annen plass i oslo.
  21. Skal få fikset bilde i helgen. Skal til Oslo i morgen tidlig, har ikke mulighet til å få tatt før jeg reiser.
  22. min plan var jo å bygge den opp igjen, har tatt det meste av rusten, og hjulbue og kanal på ene siden er sveist på igjen. så hvis du gidder å jobbe litt er det jo mulig å få den til igjen, men jeg skal i militæret om en uke så jeg må ha den vekk. litt om motoren som står i: -Cosworth 2wd Turbo (ikke slitt,lite brukt). nypris 12000,- -Kent kam trimkam. -Chip. -bleed ventil. -Bailey alu.vannbeholder . -Samco silikonslanger turbo/vann. -krom turbopipe over motor. -Bailey dumpventil
×
×
  • Create New...