Jump to content

Kai78

Gjest
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kai78

  1. Hjulene er solgt - tråden kan stenges.
  2. Noe må man alltid glemme.. Innlegget er nå rettet.
  3. Selger originale felger til Mondeo Mk3 med sommerdekk. Boltsirkelen er 5x108 og innpress er 52,5. Felgene er runde og har ingen bulker. Noe kantkjørt er de, men ikke ille. Dekkene er meget gode - er av merke Vredestein Hi-Trac og har dimensjon 205/55-16. Tenkte meg noe rundt 2000 kr for dem. Bud tas selvfølgelig imot. Hjulene ligger i Tønsberg. Mitt telefonnr. er 99491358.
  4. Selger et sett svarte hovedlykter av merke Depo. De ble kjøpt nye i sommer, har kjørt ca. 5000 km med dem, så de er som nye. Disse er klargjort for høydejustering. Motoren til høydejustering, lampeholderen til blinklysene og dekselet til parklyspærene fra de originale hovedlyktene må flyttes over. Det eneste negative med dem er at jeg har laget hull i det bakre dekselet for å ha xenon i fjernlys. Pærene og ballastene kan følge med ved interesse. Selges kr. 1000,-. Har også et sett standard baklykter med lampeholdere, disse selges kr. 200,-. Delene befinner seg i Tønsberg. Jeg kan nås på 99491358. Gi bud!
  5. Bilen er nå solgt, tråden kan dermed stenges.
  6. Skal selges til fordel for ny bil. EU-godkjent fram til 2013. Det følger tre sett hjul med bilen. Et sett 17"-felger med 1 mnd. gamle dekk, et sett 16"-felger med dekk som har gått en sesong og et sett 16"-felger med vinterdekk - som var nye i desember 2010. Har også noen ekstra deler liggende. Understellet er høydejustérbart, så bilen kan leveres i den høyden man ønsker. Bilen står i Tønsberg. Bilen må bort da jeg har kjøpt meg ny bil, så setter prisen til 25.000,-. Dette er billig! Heftelse slettes selvsagt ved salg. Ring 99491358 for mer info.
  7. Kai78

    Min Mondeo

    Det er som viceguy sier - jeg har lyst på ny bil. Hvis jeg skulle gjort noe mer med bilen nå hadde det isåfall vært å lakkere opp fangerne og kanalene. Ellers har jeg faktisk gjort alt som var planlagt. Hva synes dere om prisen, forresten? Er den fornuftig, eller for høy?
  8. Kai78

    Min Mondeo

    Bilen ligger nå for salg under Finn-kode: 30116703.
  9. Kai78

    Min Mondeo

    Kjøpte meg originale stoffmatter i dag for å friske opp interiøret litt. Noen som kunne tenkt seg å kjøpe bilen?
  10. Kai78

    Min Mondeo

    Det synes egentlig jeg også. Skal bytte håndbrekkskabler snart, da kommer jeg til å heise bilen liiit bak - bare for å få den til lene en smule framover.
  11. Kai78

    Min Mondeo

    Da er det på tide med en liten oppdatering. Siden sist har bilen fått et sett 17-tommere, svarte frontlykter, kortere antenne og facelift-grill, denne har jeg lakkert svart, den var opprinnelig grå. Har også senket den mer. Fremtidige planer er å få lakkert kanaler, fangere og lister. Jeg har også tenkt å få byttet ut listene under sidevinduene, de er stygge og slitne.
  12. Takk for hjelpen, Viceguy! Har søkt en del etter griller på nettet. Den typen jeg allerede har er ikke noe stress å få tak i, mens facelift-griller er det verre med. Skal høre med et par lokale bilopphuggere også. Når det gjelder calipere har jeg selv jobbet innen bilrekvisita, så jeg har ganske gode kontakter den veien, men la ut disse trådene i håp om at noen kunne ha ting liggende.
  13. Ønsker å kjøpe calipere bak til min Mondeo. Nye eller brukte spiller ingen rolle så lenge de er i god stand. Passer overens på alle modeller fra 2001 til 2003. Ta kontakt via PM eller tlf. 99491358.
  14. Det eneste jeg gjorde var som D. Toft anbefalte, nemlig å la bilen stå med nesa oppover med lokket til ekspansjonstanken av. Så ventet jeg rett og slett bare til termostaten åpnet og sjekket til slutt at alle slanger var varme. Jeg kan fremdeles høre at surklelyden er til stede, så jeg vurderer å skifte ut radiatoren når vinteren nærmer seg.
  15. Mondeo-treff er jeg med på!
  16. Send gjerne moderator en PM hvis du sliter med å få lastet opp bilder.
  17. Se her, ja! Nå begynner bilen å ta form. Dette ser veldig bra ut!
×
×
  • Create New...