Jump to content

krs_xc

Gjest
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Sarpsborg
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

krs_xc's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. Mitt gamle er 6m2txxx.... edit: leste feil og ser at det var convers du refererte til.. Da får jeg demontere og se hvilken type convers jeg har. Takk for tilbakemelding! 👍🏻
  2. Bilen er en 2007 og har satt inn convers fra samme årgang, altså ikke fra faceliften 2011(?) Mulig feil delenummer da🤦‍♂️?
  3. Som topic sier har jeg byttet fra det vanlige dobbel tacho instrumentpanelet til et convers+ fordi jeg hadde det velkjente problemet med døde visere. Alt fungerer nå, men jeg får feilmelding på airbag. Bytter jeg tilbake til det gamle er feilmeldingen borte... Er det kompatibilitets issues, eller kan det enkelt fjernes via diagnoseverktøy? Planen er jo uansett å få km justert etter det gamle, men om det er noen kjente feil jeg kan søke på egenhånd gjør jeg jo gjerne det først. Takknemlig for tips!
  4. Skal bytte clutch og svinghjul på Galaxy'n vår i helgen, men kan ikke finne specs på hvor mye moment som skal til på hverken clutch eller svinghjul. Er en 2007 1.8tdci med 6-trinns manuell. Noen som kan hjelpe her?
  5. Takk for svar, da får jeg se å få bestilt en mulitreim også så har jeg noen timers garasjekos neste helg.
  6. Kan jeg "kuppe" denne tråden litt? Har en Galaxy med samme motor som har gått 148.000 og tenkte jeg skulle bytte tannreim samtidig som jeg skal bytte clutch og svinghjul nå. Stemmer det at vannpumpa går utenom tannreima slik at jeg må få bestilt reim til den også?
  7. Helt siden innkjøpet av vår Galaxy har jeg fundert litt på tanken med å modifisere baklyktene og legge inn røde LED som kjørelys i baklyktene, der hvor man har en krom kant mellom det røde og det klare glasset ( om det gir noen mening? ) for å få en "ring" som markering av baklysene fremfor de originale. Men, så fant jeg dette bildet for noen dager siden. Er det noen som vet om dette er et "concept bilde" eller om det er noe som er produsert til Galaxy? Har ikke sett noen med slike lykter, men det er jo nøyaktig slik jeg så for meg å gjøre. Hadde jo vært supert om man kunne få tak i dette originalt!
  8. Vi har også akkurat samme problem på vår 2007 Galaxy, dog høyre bakdør. Vi skulle få dette dekket av forhandler siden vi kjøpte bilen brukt med garanti, men når vi omsider kom oss til verkstedet, var problemet borte og de fant ikke noe galt. På vår er det ikke bare at lysene ikke slås av, men vi får heller ikke låst bilen når denne sensoren henger seg opp.
  9. Kan du ikke lage nye paneler? Ikke så vrient, og gir de nye høyttalerne dine langt bedre spilleforhold. http://i25.photobucket.com/albums/c68/krs2k/IMG_1352.jpg
  10. Erfaringsmessig fra andre biler er det ikke bare diameter på felgene som er det kritiske, men felgbredde og innpress i kombinasjon med dekkprofil. Nye S-max kler 20" utrolig godt. Vil tro at den lett kan ta 8.5x20. Klarer sikkert å få på 9x20 også med rett innpress og litt smale dekk. Men man må nødvendigvis senke den noe med 20" syns jeg, ellers ser det helt rart ut. 19" går til nød uten senk.. Trodde S-max kunne bestilles med 20" - mente det var det i katalogen på titanuim/individual(?) modellene da vi en gang for noen år siden kikket på en ny, da S-max først kom?
  11. Hei! Vi venter nå barn nr.4 og i den forbindelse må bilparken endres litt og vi har landet på Galaxy som vårt valg av neste bil. Men! Jeg er litt for autofil til å kjøre rundt i en standard "kassebil", så ser for meg litt moderat senking og noen fine 20" på den over vinteren. Spørsmålet er da hva man bør velge av senking? Gir 35mm senkesett (fjærer) god nok senking til at det ser bra ut med 20", eller bør man gå for justerbart? Skal ikke ha den superlav, det er tross alt familiebil. Noen som har noen bilder av Galaxy som de kjenner til senkingen på?
  12. Etter å ha sjekket litt på bilen har jeg kommet frem til en av årsakene til at forbruket fort blir veldig høyt på denne bilen. På forrige bilen stoppet kjørekomputeren å telle forbruk når bilen sto i N eller når jeg sto helt stille. Dermed målte den kun forbruk mens man kjørte. Med mondeo`n telles det kontinuerlig ( som kanskje også er mer riktig iom den bruker suppe selvom den står stille ) og det gir jo fort utslag i kraftig forbruk. F.eks skal man ikke stå veldig lenge i ro eller la bilen stå for lenge på tomgang før det blir skyhøyt forbruk. Noen turer fra Sarpsborg - Oslo tur/retur har ifølge kjørekomputeren gitt et forbruk på 0.88/mil, da er det inkl litt kjøring midt inne i sentrum. Syns ikke det er så verst egentlig, men så fort jeg blir stående litt i kø, skvetter komputeren opp på forbruket. Har derfor skrevet opp hver eneste fylling og antall km den siste tiden og regnet meg frem til et forbruk på ca. 1.1 pr/mil og da er det for det meste bykjøring, kø og småturer i barnehagen.
  13. Problemet er vel ikke at bilen er for ny, heller for gammel? Det føler jeg med min 2001 mk3 iallefall... En gammel sliter som jeg vet jeg må skifte litt deler på i ny og ne. Men man kan jo ikke forvente all verden av en 10 år gammel bil heller da?
  14. Jeg syns også den originale gjør seg bedre, men liker at "nettingen" i den nye fyller helt ut. Jeg hadde satt på den nye og lakkert krommen på den i samme farge som bilen. Sota lykter er jo en smakssak, men i mine øyne gir det ofte ellers gjennomførte biler ingen rettferd. Syns sortlakka innmat i lyktene ikke kler mk3. Hvor fikk du kloa i zetec s(?) fangeren? Kunne også tenke meg en sånn, men Ford forventer jo en arm og et bein for en..
×
×
  • Create New...