Jump to content

slappisen

Gjest
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About slappisen

  • Birthday 02/15/1991

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hof, Vestfold
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Interesser
    Ford Granada!

slappisen's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Hei alle! Etter mange, mange år med latskap skal jeg endelig i gang med kobling av Emerald i min blå Granada. Ser det er en hel del bilder som har blitt borte i denne tråden som kunne gitt forklaring til en "grønn" mann. Er det noen mulighet for å få fatt på disse bildene som skulle vært i tråden? Lurer spesielt på dette med dyser/drivere/banker. Hvilket sylindere skal ha bensin når osv.
  2. det er silynder 5 som fusker, jeg har tatt ut plugger, og ledninger og de ser tilsynelatende bra ut. fargen på de var også greie men de var litt hvite (derav grunnen til at jeg misstenker tilførselen) men det skal ta en komptest, greit å se jeg har ikke sjekka om dysene spruter bensin. dysene jeg satte på skal vistnok være nyoverhalt og renset
  3. har gnist, og den får bensin. Kompen har jeg ikke sjekka nøyaktig men siden det er litt fra og til så utelukker jeg det. tenkte kanskje at det kunne være bensintrykket? at regulatoren er dårlig? i så fall kobler jeg den bare ut og struper returen med en annen regulator jeg har liggende. der kan ejg justere også skal til verkstedet i kveld så da kan jeg komme tilbake med referat!
  4. Var egentlig den grå/hvite og den svarte kontakten som er rett før motoren jeg tenkte på. takk for svar folkens, vann i plugghøla har jeg fikset før men der var det bra nå. kan vel ikk evære så innmari gæli vel? håper jeg får det til i hvert fall!
  5. hei! jeg har en Boa motor i Granada med org. ledningsnett og hjerne. har gjort følgende -bytta plugger og ledninger -bytta coil -bytta dyser -bytta innsugspakning motoren gikk fint helt til jeg og en kompis skulle ta ut ledningsnettet for å rydde opp i noen dårlige skjøter. etter dette har den gått som den skal fra og til men stort sett går den på 5 og vil ikke holde seg på tomgang. så i kontakten mellom hjernen og motornettet at det var noen av kontaktene der som var en del irret. er dette mest sannsynlig feilen? i så fall lodder jeg sammen ledningene og dropper kontakten. noen som har hatt lignende? noen svakheter som kan forårsake slikt? Mvh.
  6. jeg er også interessert i disse, kunne du sendt meg sms 91181134 mvh Ole Johan Bjørge eller sende de på mail djoj215@hotmail.com da ere vel bare og kjøpe noe flott fotopapir og printe ut da vel? trenger man noe spesielt program?
  7. har du hele ledningsnettet fra boa motoren? og hvem årstall er det evt. på dette? må et som er fra før 92
×
×
  • Create New...