Jump to content

neskone

Gjest
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by neskone

  1. Har motorfeil-melding på min Focus 2005 med bensin /Zetec 1,6 l, og den ble tilbakestilt av ford på SKI. De sa at dersom feilen kom tilbake måtte OCV skiftes ( visstnok en føler ifbm. kamaksel eller ......) Noen med peiling på hva dette er og om den er enkel å skifte?
  2. Har en 2005 modell Ford Focus med bensinmotor og har en ubalanse rundt 80 som kommer ved pådrag og ikke har noe med dekk å gjøre. Noen med peiling eller erfaring?
  3. Min 2007 modell med 1,6 l Duratec Ti-VCT motor synes jeg også bruker unormalt lang tid på å bli varm hvis det er minus 12 -17 grader. har automatisk regulering av varmen og da kommer jo ikke vifta på før det er varme fra motoren så vidt jeg skjønner. Nåla kryper litt oppover men er det skikkelig lav utetemperatur så tar det gjerne 15 -20 minutter før jeg har normal motortemp. Har kikket litt i front av bilen og synes det er veldig åpent men det er jo litt " gammeldags" å være nødt til å tette fronten med sølvpapir, eller......?
  4. Jeg tror nok ikke Bilia får jobben, nei. Sjekket pris i Sverige på dette + skifte av vindusspylerpumpe og bremsevæske og det som Bilia skulle ha 8000 for kan jeg få gjort i Årjäng for 2500 Nkr og da er ikke valget så vanskelig.
  5. Det er jeg usikker på men idag morges som det var et par kuldegrader så virket det ikke men på vei til jobb og med kjøring av pumpa ca et minutt så kom det væske. Det som er rart er at det heller ikke virker bak eller på lyktene og alt kan vel ikke fryse?
  6. Heisan Ny på forumet og søker informasjon om et lite men slitsomt problem. Jeg har en 2007 Focus stasjonsvogn og siden jeg kjøpte bilen så dukket det opp problemer med at vindusspyleren ikke fungerte som den skal. hadde bilen på Bilia/ Fornebu og de sier at de fant en lekkasje mellom tankene ( som jeg ikke fant selv) og dette ble rettet ( visstnok; betalte 3500 kroner som jeg syntes var rådyrt). Siden har det skjedd noen ganger at jeg ikke får fram vindusspylervæske noe sted, selv om jeg hører at pumpa går. Hvis jeg "kjører" pumpa lenge så dukker det opp væske!? La dette fram for Bilia og håpet på at de så på dette som en reklamasjon på første "reparasjon", men dengang ei. De ville bytte pumpa og skulle ha nye 3000 kroner for det! Dette synes jeg strider mot sunn fornuft da systemet virker periodisk og jeg mener at det må være noe annet som er feil. Er det noe som har vært borti lignenede? Har også feil på en bryter på bagasjedør som ikke låser seg opp sammen med dørene og dette skulle Bilia ha 4000 kroner for å rette!!! De påstår at det må demonteres mye bak og at det må lakkeres tilslutt? Håper på svar!
×
×
  • Create New...