Jump to content

Annonsering: Hold tyvene unna, kjøp sikkerhetspakke fra Ettersøkt


RS|Stian

Recommended Posts

FMCN ønsker å bidra det vi kan for å forebygge alle typer tyverier, spesielt innenfor bilmiljøet i Norge, og har derfor i tillegg til et eget forum for tyveriannonsering også inngått en samarbeidsavtale med Ettersøkt.

 

Nettstedet Ettersøkt.no er Norges største tyveriregister over stjålne gjenstander. Her kan du varlse tyverier og innbrudd, og siden man gratis kan sjekke serie-/ ID-/ ramme-/ produksjon og reg.nummer kan du også unngå å kjøpe tyvegods. Registeret er 'tyvenes skrekkside' og har allerede ført til mange oppklaringer, og det er selvfølgelig en vinn-vinn-situasjon for alle unntatt de som stjeler. Driftansvarlig Jan Karlsen opplyser at Ettersøkt har per oktober 2008 registrert tyvegods for 700-800 millioner kroner i databasen. I tillegg har Ettersøkt også et samarbeid med politiet - stjålne rullende kjøretøy blir registrert hos dem av politiet, det vil si biler, motorsykler og tilhengere.

 

Som klubbmedlem i FMCN får du hele 50% rabatt ved kjøp av sikkerhetspakke som inneholder Id-merkingsutstyr. Mer info om pris og bestillingsinfo finner du i 'Klubbforumet'.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...