Jump to content

DOHC 8V


Maarius

Recommended Posts

Høres ut som en simring ja. Ikke sikker på om dette er en vanlig feil, men må nesten regne med at disse blir slitt etter en periode.

Vet ikke om det er noen spesiell kmstand disse burde byttes etter. Men hadde bytta den ganske fort hvis det lekker ja.

Ford Sierra bilcrossbil ´89

Ford Escort MK2 Zakspeed ´76

Peugeot 406 2.0TD Stv ´02

Link to comment
Share on other sites

hvis dekselet ditt er i plast så kan det faktisk være dette som svetter igjenom litt olje å.. er å få tak i stål deksel på ford o.l. så bytt til det sammtidig som du bytter simring og pakning.. :)

Edited by k3nn37
Link to comment
Share on other sites

Gamle plastdekselet har ofte en tendens til å lekke olje, Fort gjort at det begynner å svette i pakning og ved boltene. Simmering er også noe som fort blir dårlig om man ikke får senterert den 100%. Fort gjort å ikke få den 100% på plass, da dekselet alltid beveger seg litt når man skrur til boltene.

 

Nytt deksel i metall fra ford. Og ny simmering, så tenker jeg det blir tett og fint. Er ikke rare jobben å bytte det. Pass bare på å få senterert simmeringen skikkelig på veiva, så den holder tett. Noe det aldri gjør. På motoren min er det bittelitt lekk i simmeringen der, og litt i simmeringen ved fordeleren. Blir jo "aldri" tett der. Vanskelig å få det skikkelig senterert og tett. Men det blir garantert bedre av nytt deksel og ny simmering.

 

Ståldekselet har "innebygd" pakning, og original "plastdekselpakning" passer ikke. Det er ihvertfall sånn dekselet mitt var.

Bytta til ståldeksel etter at jeg sprakk plastdekselet i ett skruehull når jeg dro til litt for hardt.

Edited by exin89

91' Ford Sierra Sedan 4x4 2.0i DOHC | R.I.P.......93' Ford Sierra Stv 4x4 2,9 cosworth | TIL SALGS...... 92' Ford Sierra Stv 2wd DOHC | TIL SALGS

00' Landrover Defender TD5 | Bruksbil.......97' Peugeot 106 II | Slalombil

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...