Jump to content

Scorpio 2,8i GL


skyhawk

Recommended Posts

Ford Scorpio 2,8i GL 1985 mod selges. 183.000km

 

Selges grunnet familieforøkelse da jeg ikke tid til å sette den istand og litt høyt bensinforbruk etter min økonomi.

 

Scorpio med 2,8 liters motor på 150 hester som går utrolig godt!

Motor og gearkasse fungerer som en drøm. Ingen tikking eller ulyder i motor. Bruker ikke olje eller kjølevæske. Kassa har heller ingen ulyder, tight å fin, går fint inn i alle gir. Bilen stand fremstår som veldig god for alderen, men en del arbeid må påberegnes.

I senere tid er det byttet børster på dynamo, clutch, håndbrekkwire og batteri. Hjulbuene er også skiftet i sin tid, disse er hele og fine sett bort ifra litt rust rustbobler, noe man skal lete lenge etter på disse bilene. Skiver bak + klosser nettopp skiftet. Nye drivstoffrør av kobber hele veien.

 

Papirer på det meste som noengang er gjort på bilen siden ny i 1985, inkl servicehefte. Utover dette følger det med sommer og vinterdekk, hvorav sommerdekk er helt nye.

 

Dette er en GL og utstyrsmessig stiller denne med el vinduer foran, servo, abs bremser, oppvarma seter, sentrallås, alarm, takluke, utetemp, og hengerfeste samt annet småtteri.

 

Bilen er IKKE EU godkjent og skilter er levert til biltilsynet

Det som må gjøres før den er EU ok er å feste drivstoffrør (mangler et par klips under), justere håndbrekket litt (ny wire er satt inn) og fikse noen drivstoffslanger. Bør komme langt på en fredagskveld.

Utover dette har den en del elektriske feil; horn virker av og til, varslingssystemet for åpne dører etc lyser når det vil, el vindu pass side funker ikke. Behov for nye kanaler på begge sider og et nytt setefeste. Ellers utrolig pen for alderen

 

Bilen står i Rælingen i Akershus. Bilen må hentes på henger eller taues da skilter er levert inn og den mangler en slange for drivstoff.

Selges kr 4500. Årsavgift er inkl i prisen.

Kontakt:

 

Telefon/SMS: 988 74 267

Mail: stian2@getmail.no

 

BILDER KOMMER!

Edited by skyhawk
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...