Jump to content

Oppgradere spiller i Ford Focus 07 modell


jokke47

Recommended Posts

Jeg har planer om det samme, få ut org. spilleren, og inn med en eller annen ettermarked-sak. Viss du leser litt nede på første sidne i tråden om min bil, så har Jon V postet noen delnr på ulike typer rammer for å få uorg. spiller til å passe.

http://www.fordclubnorway.no/forum/topic/59468-min-sin-nye-brukte-focus-2005-titanium-16-tdci/

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Jeg har planer om å bytte ut en originale spilleren i min focus 05, til en vanlig Kenwoodspiller jeg kjøpte i fjor. SingelDIN tror jeg det heter :)

 

Må jeg ha sån canBus-opplegg for at spilleren skal funke? Eller kan jeg bruke en isokabel overgang fra ford til spilleren?

Link to comment
Share on other sites

Dra til din Ford-forhandler, Torshov eller hva det nå måtte være å be om å få brakett til focus 05, focus 07 eller hva det nå måtte være av bil du har :) Du ber enten om "brakett til 05 focus for enkel-dean/dobbel-dean spiller" så vet de resten :) Det som er viktig å huske på er at du må også ha en overgang på kabelen bak fra det originale lednings nettet og over på den nye spilleren. Dette fåes kjøpt på din lokale harry butikk, torshov, biltema etc. Knappefunksjonen på rattet/bryteren vil ikke fungere med mindre du kjøper en overgang til den også. Av erfaring vet jeg at den er vrien å få til å fungere på stort sett alle spillere. Kan derfor anbefale deg en annen sak som passer rett inn i focus :)!

 

http://bsbildeler.no/?pno=171130

 

Denne passer kun til de helt nyeste dough, Men har hørt du får de til din modell også.

 

Håper skravla mi hjalp deg noe :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...