Jump to content
Sign in to follow this  
RS|Stian

Nytt forum i annonsedelen

Recommended Posts

Vi har nå besluttet å opprette et nytt forum under annonsedelen (kjøp og salg) for Ford-relaterte ting som folk ønsker å gi bort.

Foreløpig er dette et prøveprosjekt for å se hvordan ting utarter seg, ser vi at reglene brytes ved flere anledninger vil forumet bli slettet.

 

Ved annonsering i ‘Gis bort’-forumet gjelder samme regler som resten av annonseforumet, i tillegg til følgende:

 

- Betalende klubbmedlemmer og ikke-medlemmer/gjester kan opprette nye tråder og poste i ‘Gis bort’-forumet.

- Verken klubbmedlemmer eller ikke-medlemmer/gjester har tillatelse til å ta betalt for ting som annonseres her, med unntak av det som er nødvendig for å dekke eventuell porto.

- Ikke-medlemmer/gjester kan kun benytte forumet for å gi bort Ford-relaterte ting.

- Om den som gir bort tar mer betalt enn det som er nødvendig for å dekke frakt oppfordres mottaker til å rapportere tilfellet, til dette benyttes rapporter-knappen eller PM til admin/moderator. - Ta vare på skriftlig kommunikasjon med den du mottar deler fra til dette formålet.

- Dette forumet er foreløpig ett prøveprosjekt. Ved første forsøk på salg i dette forumet vil tråden stenges og flyttes eller slettes og trådstarteren vil gis advarsel. Om dette forumet misbrukes av ikke-medlemmer/gjester til å selge deler vil forumet bli fjernet.

 

Kun betalende klubbmedlemmer kan opprette/poste nye tråder i annonseforumet, dette gjelder følgende underforum: Biler, Deler, Diverse og Til salgs andre steder.

Ikke-medlemmer/gjester har kun mulighet til å svare/skrive innlegg i eksisterende tråder, og opprette/poste i gis bort-forumet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...